3:1
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.09.2015 16:00

7.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hoštice po dlouhé době vyhrály


Branky


48. R. Blaga , 71. E. Klinger (p.) , 88. J. Chřibek - 8. J. Ohřál
0

Hošticím se poslední zápasy nedařilo. Ani v zápase s Bělou to dlouho nevypadalo, že by se něco mělo změnit. Tři branky ve druhém poločase nakonec strhly vítězství na stranu Hoštic.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bělá vedla o jeden gól

Hoštice si potřebovaly po neúspěšné serii zápasu spravit reputaci. Vstup do zápasu ale vyšel lépe hostující ekipě. Už v 8. minutě po krásné přihrávce Tomáše Bartuska sklepl Dominik Richter balón k Janu Ohřálovi, který se nemýlil - 0:1. Pak zahodil Ohřál dvě šance, když zklamal při samostatných nájezdech. Domácí se k první šanci dostali až v 31. minutě, když Martin Slíž nasměřoval svou střelu nad. Pak ještě nadvakrát nepřekonali v 38. minutě brankáře Vojtěcha Krištofa domácí Ondřej Šafarčík a Jakub Chříbek. Do kabin šla veseleji Bělá.

Hoštice vstřelily tři branky a obrátily skóre

Hned zkraje druhé půle vyrovnal velmi šťastně Richard Blaga, jehož střela mířící do břevna spadla na záda hostujícího gólmana Vojtěcha Krištofa, a od něj se dokutálel balón do sítě - 1:1. Pak opět svou šanci zahodil hostující Jan Ohřál, jehož fantasticky vychytal domácí gólman Marek Honka. Hoštice se ujaly vedení v 71. minutě, když penaltu nařízenou po ruce proměnil chladnokrevně Erik Klinger - 2:1. Definitivní pojistku dal domácím v 88. minutě Jakub Chřibek, který prostřelil hostujícího brankáře - 3:1. Hoštice si tak po dlouhé době připsaly do tabulky tři body.

 



Ohlasy k zápasu


TJ Slavia Malé Hoštice
Roman Grygarčík (trenér Malé Hoštice): Hosté se brzo ujali vedení. Pak se zatáhli a my marně dobývali jejich branku. Ve druhém poločase nám sice podařilo obrátit skóre, ale vítězství bylo hodně upracované.

TJ Sokol Bělá
Břetislav Ballarin (trenér Bělá): V první půli jsme vstřelili vedoucí branku a pak zahodili dvě gólovky. Domácí jsme pustili jen k jedné šanci. Druhý poločas nebudu komentovat.



Sestavy


TJ Slavia Malé Hoštice
M. Honka [-] - E. Klinger [-] , P. Mlýnek [-] , D. Kurzica [-] - J. Chřibek [-] , M. Staníček [-] (81. I. Xenitidis [-] ) , M. Thiemel [-] (73. J. Grygarčík [-] ) , M. Malohlava [-] , M. Slíž [-] (89. A. Groman [-] ) - R. Blaga [-] , O. Šafarčík [-]

TJ Sokol Bělá
V. Krištof [-] - P. Matura [-] , P. Vybrančík [-] , P. Kolár [-] , M. Papšík [-] - T. Bartusek [-] , J. Demko [-] , J. Ohřál [-] , D. David [-] (63. R. Vybrančík [-] ) - L. Plaček [-] (83. R. Václavek [-] ) , D. Richter [-]

ŽK: 32. D. Kurzica - 25. P. Vybrančík .
Hráči zápasu: E. Klinger , M. Staníček - V. Krištof .
Místo: tráva.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.