3:2
(2:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.09.2015 16:00

8.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Budišov těsně zvítězil


Branky


10. J. Kuric , 17. P. Pizur , 46. J. Kuric - 19. R. Kokošek , 60. O. Šumbera
0

Zajímavý souboj celků z popředí tabulky se odehrál v Budišově. Po celý zápas tahal za delší část provazu domácí tým z Budišova. Na konci však byl rád, že hubený náskok s vypětím sil udržel.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Budišov šel do vedení o jednu branku

Zápas mužstev z horní části tabulky zvítězila domácí družina z Budišova. V prvních dvaceti minutách byli lepší domácí hráči z Budišova. V 10. minutě utekl hostující obraně Jan Kuric a zkušeně otevřel skóre zápasu - 1:0. V 17. minutě zahrával Pavel Pizur rohový kop, jehož střela zaplula i s pomocí tyče do hostující branky - 2:0. O dvě minuty později vyrazil domácí brankář Aleš Krása přímý kop pouze před sebe a Roman Kokošek uklidil míč do sítě - 2:1. Do konce poločasu byli lepším týmem Stěbořice, ale žádnou ze šancí nevyužily.   

Budišov hubený náskok s vypětím sil ubránil

Hned zkraje druhého poločasu se po samostatné akci prosadil Jan Kuric a opět zvyšoval na dvoubrankový rozdíl - 3:1. Domácí družina pak fyzicky odpadla a zcela vyklidila pole hostům. V 60. minutě vystřelil Ondřej Šumbera asi ze 40 metrů, a jeho střela k překvapení všech zaplula do domácí sítě - 3:2. Hosté pak svůj tlak vystupňovali. Své šance zahodili Roman Kokošek, Tomáš Dietrich a Ondřej Šmalec. Při nich napravil svá předchozí zaváhání domácí brankář Aleš Krása. Domácí tak těsnou výhru ubránili a připsali si další tři body. 



Ohlasy k zápasu


TJ Spartak Budišov nad Budišovkou
Jaroslav Kostecki (Budišov n. B., vedoucí týmu): V první polovině prvního poločasu jsme byli lepším týmem a vsítili dvě branky. Pak převzal taktovku soupeř a snížil po zaváhání našeho brankáře. Na začátku druhé půle jsme vsítili třetí branku. My jsme pak fyzicky zcela odpadli. Soupeř vstřelil branku opět po chybě našeho gólmana. My jsme pak vítězství ubojovali.

TJ Sokol Stěbořice
Milan Hanslík (trenér Stěbořice): Vidím to stejně jako domácí trenér. Ptám se, proč začínáme hrát až za stavu 3:1? Musím uznat, ale že soupeř byl hodně kvalitní.



Sestavy


TJ Spartak Budišov nad Budišovkou
A. Krása [-] - J. Vondrouš [-] , L. Marek [-] , I. Hasala [-] , M. Marek [-] - M. Pražák [-] (53. F. Pražák [-] ) , J. Němeček [-] (90. Z. Ondrušík [-] ) , J. Kuric [-] , P. Pizur [-] - E. Levák [-] (49. O. Martynek [-] ) , O. Veliký [-]

TJ Sokol Stěbořice
J. Losert [-] - O. Šumbera [-] , M. Fiedler [-] , M. Paleta [-] , M. Kokeš [-] - J. Holubec [-] (85. F. Otipka [-] ) , M. Hrčka [-] (71. D. Burda [-] ) , O. Šmalec [-] - T. Dietrich [-] , R. Kokošek [-] , M. Josefus [-] (55. J. Fiedler [-] )

Hráči zápasu: J. Vondrouš - T. Dietrich .
Místo: tráva. Počet diváků: 90. Rozhodčí: Čech Zdeněk - Válek Jaromír, Špok Jan..

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.