Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.09.2015 16:00

8.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vávrovice nadělovaly


Branky


6. J. Laifert , 15. F. Mrusek , 26. J. Skalík (p.) , 31. F. Mrusek , 43. F. Mrusek , 48. J. Skalík , 70. J. Morisch , 81. J. Skalík , 84. J. Morisch , 86. J. Skalík - 87. V. Zedník (p.)
0

Vávrovice nedaly na svém hřišti poslednímu celku tabulky z Chlebičova pramálou šanci a na cestu mu přibalily potupnou desítku. Vávrovice si tak během tohoto týdne připsaly už druhé vítězství. Chlebičov nadále zůstává bez bodu poslední.

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vávrovice byly jasně lepší

V sobotním podvečeru byly Vávrovice po celý zápas jasně lepším týmem. Chlebičov působil jako příjemný sparingpartner. Brankové hody načal v 6. minutě Jan Laifert, jehož střela z první z hranice šestnáctky přelobovala hostujícího brankáře Václava Sýkoru, jenž si na míč pouze šáhl, ale cestě do branky už zabránit nedokázal - 1:0. V 15. minutě dostal Filip Mrusek zleva přihrávku od Jakuba Skalíka, a z hranice velkého vápna propálil vše, co mu stálo v cestě - 2:0. V 26. minutě zahrála hostující družina ve vápně rukou a nařízenou penaltu s přehledem uklidil do sítě Jakub Skalík - 3:0. O pět minut později našel svou přihrávkou Jan Lichovník Filipa Mruska, který prostřelil nekompromisně hostujícího gólmana Václava Sýkoru - 4:0. V 43. minutě se trefil Filip Mrusek z volného přímého kopu k tyči hostující branky, a završil tak svůj hattrick - 5:0. 

 

Vávrovice dosáhly na desítku

Ve druhé půli začaly Vávrovice hrát na tři útočníky a skóre zápasu dále utěšeně narůstalo. V 48. minutě Petr Levák zatáhl míč po levé straně, a jeho milimetrová přihrávka našla před prázdnou brankou Jakuba Skalíka, který už věděl, kam míč uklidit - 6:0. V 70. minutě opět Petr Levák zatáhl míč po straně, odcentroval a míč se dostal po odrazu k Janu Morischovi, který zvyšoval už na 7:0. V 81. minutě po centru Jakuba Morbitzera zakončoval do prázdné branky nohou Jakub Skalík - 8:0. V 84. minutě David Kříž našel na hranici šetnáctky Jana Morische, který přízemní střelou k tyči napálil míč do branky - 9:0. Vytoužené desítky se domácí fanoušci dočkali o dvě minuty později, když Filip Mrusek naservíroval míč jak na zlatém podnosu Jakubovi Skalíkovi, a ten vstřelil už svou čtvrtou branku - 10:0. O čisté konto přišli domácí v 87. minutě, kdy po faulu vávrovického Aleše Gebauera proměnil pokutový kop Vojtěch Zedník - 10:1. Domácí si připsali tři body a jsou v horní části tabulky. Chlebičov nadále zůstává bez bodu poslední. 

 



Ohlasy k zápasu


FK NOVA Vávrovice
Martin Greipel (trenér, Vávrovice): Naprosto jednoznačné utkání. Uklidnil nás první gól a pak jsme jasně dominovali na hřišti. Mrzí mě jen zbytečný gól, který jsme obdrželi na konci zápasu.

SK Viktorie Chlebičov B
Karel Elek (asistent trenéra Chlebičov B): Bez komentářů. S tímto výkonem bychom nestačili ani na slabší soupeře z nižších tříd. Dostali jsme dva krásné góly. Třetí branku pak z penalty a sesypali se jako domeček z karet.



Sestavy


FK NOVA Vávrovice
P. Košárek [-] - J. Laifert [-] (65. A. Gebauer [-] ) , R. Schreiber [-] (46. D. Kříž [-] ) , T. Šenk [-] , J. Schneider [-] - J. Morbitzer [-] , J. Lichovník [-] (46. P. Levák [-] ) , O. Levák [-] , J. Morisch [-] - F. Mrusek [-] , J. Skalík [-]

SK Viktorie Chlebičov B
V. Sýkora [-] - V. Hubálek [-] , T. Starý [-] , D. Kurka [-] , D. Hollesch [-] - V. Zedník [-] , K. Michalík [-] (55. J. Vilášek [-] ) , M. Tihelka [-] (15. J. Sedláček [-] ) , J. Hollesch [-] - M. Šupík [-] , S. Hubálek [-] (75. R. Havlický [-] )

ŽK: 89. J. Morisch - 25. T. Starý , 25. J. Hollesch .
Hráči zápasu: F. Mrusek , J. Morisch .
Místo: tráva. Počet diváků: 35. Rozhodčí: Hennig Antonín - Žurek Jiří, Porubek Václav..

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.