1:2
(1:2)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.10.2015 15:30

9.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hoštice prohrály s Budišovem


Branky


0

V souboji celků z předních příček tabulky tahal za další část provazu celek z Budišova, který o své výhře rozhodl v první půli.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vše podstatné se událo v první půli

Vše důležité se odehrálo v prvním poločase. Domácí hned v 10. minutě zahodili šanci, když Richard Blaga tváři v tvář brankářovi zaváhal. Za chvíli hostující Pavel Pizur vystřelil, a domácí brankář Jan Greipel jeho střelu jen s námahou vyrazil na roh. V 19. minutě šli hosté do vedení, když svůj samostatný nájezd bravurně proměnil Aleš Levák - 0:1. V 26. minutě domácí Martin Slíž jen těsně přestřelil branku. O sedm minut později se Martin Slíž uvolnil v šestnáctce a střelou pod břevno srovnal skóre zápasu - 1:1. Do kabin šli veseleji hosté, když chyby domácí obrany využil v 38. minutě Ondřej Martynek a s pomocí tyčky rozvlnil síť domácí svatyně - 1:2

Hosté vedení udrželi

Hned v 48. minutě vystřelil z hranice šestnáctky domácí Martin Slíž a jeho střelu gólman Aleš Krása vyrazil nohou. V 62. minutě Richard Blaga opět zahodil samostatný nájezd. Hosté taky měli nějaké šance, ale ani Pavel Pizur, ani Jan Kuric a Zdenek Ondrušík nezachovali při zakončení chladnou hlavu. Skóre zápasu se už tak nezměnilo, a hosté si do Budišova odvážejí tři body.



Ohlasy k zápasu


TJ Slavia Malé Hoštice
Roman Grygarčík (Malé Hoštice, trenér): První půle se hrála mezi šestnáctkami. My udělali dvě chyby, které soupeř potrestal. Ve druhé půli jsme sice měli tlak, ale ten končil před šestnáctkou soupeře.

TJ Spartak Budišov nad Budišovkou
Jaroslav Kostecki (Budišov nad Budišovkou, vedoucí mužstva): Zaslouženě jsme vyhráli. Měli jsme i více šancí než soupeř.



Sestavy


TJ Slavia Malé Hoštice
J. Greipel [-] - E. Klinger [-] , P. Mlýnek [-] , D. Kurzica [-] , L. Pavelka [-] - J. Chřibek [-] , O. Šafarčík [-] , M. Slíž [-] , M. Malohlava [-] - T. Wiltsch [-] , R. Blaga [-]

TJ Spartak Budišov nad Budišovkou
A. Krása [-] - T. Skácel [-] , L. Marek [-] , I. Hasala [-] , M. Marek [-] - O. Martynek [-] , P. Pizur [-] , J. Kuric [-] , J. Němeček [-] , J. Vondrouš [-] - A. Levák [-]

ŽK: 78. J. Němeček , 90. A. Krása .
Hráči zápasu: L. Pavelka - M. Marek .
Místo: tráva. Počet diváků: 100. Rozhodčí: Plaček Vladimír - Šafrán Martin..

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.