1:2
(0:1)
41. O. Haas
85. O. Haas (p.)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.10.2015 15:00

10.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Litultovice vydřely výhru až v samém závěru


Branky


65. Z. Kačírek - 41. O. Haas , 85. O. Haas (p.)
0

Vedoucí tým z Litultovic vyválčil tři body z hřiště v Pusté Polomi a upevnil si své vedoucí postavení.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Litultovice vraždily šance.

V prvním poločase byli jednoznačně lepší hosté z Litultovic. Vedoucí tým si vytvářel jednu šancí za druhou. Po poločase, mohl na ukazateli skóre klidě svítit výsledek 6:1. Domácí zahodili jedinou svou šanci Adamem Kubalou. Hosté šli do vedení v 41. minutě, když Ondřej Haas využil špatný offside systém domácí družiny – 0:1. 

Litultovice si výhru zajistily až pět minut před koncem

Ve druhé půli se hra vyrovnala. Domácí srovnali skóre zápasu v 65. minutě, když po rohu hrajícího trenéra Halšky nasměroval balón do sítě Kačírek – 1:1. Hosté pak domácí zatlačili a z tlaku vyplynula penalta, kterou pět minut před koncem bravurně proměnil Ondřej Haas – 1:2.  



Ohlasy k zápasu


Sport-Club Pustá Polom B
Rostislav Halška (Pustá Polom B, trenér): V první půli byli lepší hosté a zaslouženě šli do vedení. ve druhé půli se hra vyrovnala a nám se podařilo srovnat i skóre zápasu. Bohužel jsme dostali branku z penalty pět minut před koncem. Za druhý poločas jsme si bod zasloužili.

TJ Sokol Litultovice
Adam Haas (Litultovice, trenér): V prvním poločase jsme měli dát šest branek a nebylo co řešit. Vynikající brankář domácích byl ale proti. Ve druhém poločase jsme se nemohli dostat do tempa, navíc přišla dvě vynucená střídání a těsně poté hloupá branka. Naštěstí se nám podařilo v poslední desetiminutovce vytvořit tlak, ze kterého padlo zasloužené rozhodnutí. Utkali jsme se však s jedním z nejkvalitnějších soupeřů, se kterým jsme dosud hráli. Mrzí mě jen, že funkcionáři Pusté Polomi škodí fotbalu tím, že na jednom z nejkrásnějších trávníků v okrese se hraje pouhých 180minut za měsíc a zbývající fotbalové aktivity se odehrávají na nedůstojném a nedostatečně vybaveném tréninkovém hřišti. Hřiště je od toho, aby se na něm hrálo a ne jenom koukalo.



Sestavy


Sport-Club Pustá Polom B
M. Krystýn [-] - J. Bruna [-] , D. Kubala [-] , P. Bubík [-] , P. Bubík [-] (25. R. Halška [-] ) - A. Kubala [-] , Z. Kačírek [-] , P. Sláma [-] , P. Kňura [-] - V. Hendrych [-] , R. Hruška [-] (75. J. Dvořák [-] )

TJ Sokol Litultovice
K. Janetzký [-] - P. Fiala [-] , O. Minarčík [-] , O. Doležel [-] - A. Vaculík [-] , M. Borč [-] , M. Procházka [-] (80. M. Šeuer [-] ) , M. Korbel [-] (90. O. Beníšek [-] ) , O. Haas [-] - R. Cihlář [-] (90. S. Konečný [-] ) , M. Drápal [-] (68. A. Balek [-] )

ŽK: 16. A. Kubala .
Místo: tráva B. Počet diváků: 30. Rozhodčí: Hennig Antonín - Pivovarčík Miroslav, Válek Jaromír..

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.