1:2
(1:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.10.2015 15:00

11.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Litultovice poprvé prohrály


Branky


0

Litultovice poprvé v sezóně prohrály. O jejich prohru se zasloužila výraznou měrou jejich bývalá opora Lukáš Haas, který v poslední den přestupního termínu zamířil právě do Slavie Opava.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vyrovnaná první půle

Hrálo se bojovné a hodně vyhecované utkání. Spousta hráčů prošla oběma týmy, tak se chtěli před sebou vzájmeně předvézt. Navíc před několika dny byl poslán nepochopitelně na hostování do Slavie Opava jeden z nejlepších hráčů Litultovic Lukáš Haas. V utkání bylo uděleno mnoho žlutých karet a dokonce jedna červená. V 6. minutě využil chyby domácího stopera hostující Lukáš Haas, který překonal v samostatném nájezdu překonal svého nedávného spoluhráče Kamila Janetzkého - 0:1. V další šanci však Lukáš Haas zaváhal. V 31. minutě neodhadl situaci hostující brankář Bohumír Lorenz a Rostislav Cihlář neměl problém ho přelobovat - 1:1. Do konce poločasu měli domácí více ze hry, ale k vážnější šanci se nedostali.

Slavia využila přesilovku

V úvodu druhé půle se zápas odehrával mezi oběma vápny. Rozhodující okamžik nastal v 57. minutě, kdy byl po druhé žlotzé kartě vyloučen domácí Marek Šeuer. Přesto měli domácí v následující průběhu hry převahu. Branku přesto vstřelili hosté, když Lukáš Haas našel za obranou Lukáše Mařádka, který podél gólmana strhl vedení na stranu hostů - 1:2. Domácí se pak snažili srovnat skóre, ale už se jim to nepodařilo a připsali si tak první prohru v této sezóně.

 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Litultovice
Adam Haas (Litultovice, trenér): Hrubé chyby 2-1, čemuž odpovídá stav branek 1-2. Jinak remízové utkání. Nešťastné okolnosti, které předcházely dnešnímu utkání, zapříčinily, že jsme se až příliš báli toho, že by utkání nemuselo dopadnout dobře, a tak se taky stalo. Naše porážka po 17ti kolech ovšem těší vedení litult. fotbalu v čele s jeho předsedou, místostarostou obce, které od momentu, kdy jsem mužstvo v roce 2013 přebíral, tým i jeho úspěchy přehlíží. Vyvrcholením tohoto jejich postoje k A týmu bylo uvolnění jedné z opor týmu v poslední den přestupního termínu, a to přes důrazný nesouhlas trenéra i hráčů, právě do konkurenční Slavie Opava. Je smutné, že hráči vlastně neví, proč v Litultovicích od mala hrají. VŠEM jim děkuji za nedělní výkony a FAIR hru a jednání, které některým jiným tolik chybí.

FK Slavia Opava
Jakub Vaněk (Slavia Opava, záložník): Bojovné, hodně vyhecované utkání, neboť spousta hráčů prošla oběma týmy. Naše vítězství je hodně šťastné.



Sestavy


TJ Sokol Litultovice
K. Janetzký [-] - P. Fiala [-] , M. Šeuer [-] , O. Minarčík [-] (77. M. Drápal [-] ) - M. Bělaška [-] , M. Borč [-] , M. Procházka [-] (82. O. Beníšek [-] ) , M. Korbel [-] , O. Haas [-] - J. Tengler [-] (59. O. Doležel [-] ) , R. Cihlář [-]

FK Slavia Opava
B. Lorenz [-] - V. Henčl [-] , P. Kavan [-] (87. D. Kowalski [-] ) , R. Jedlička [-] (64. J. Herrmann [-] ) , T. Matějek [-] - I. Kratochvíl [-] , J. Vaněk [-] , L. Šustak [-] , J. Frank [-] - L. Mařádek [-] (90. M. Mathias [-] ) , L. Haas [-]

ŽK: 39. O. Minarčík , 41. M. Šeuer , 75. O. Haas - 49. L. Šustak , 60. L. Mařádek , 75. L. Haas , 90. M. Mathias . ČK: 57. M. Šeuer .
Hráči zápasu: M. Borč - T. Matějek , L. Haas .
Místo: tráva. Rozhodčí: Tomeš Vítězslav - Špok Jan, Pivovarčík Miroslav..

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.