Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.10.2015 15:00

11.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Malé Hoštice otočily zápas s Hradcem


Branky


0

Hradec velmi brzy vedl o dvě branky.l Domácí dokázali do poločasu snížit, Ve druhé půli zahodil Hradec několik šancí a domácí otočili skóre až na 4:2. Hosté v závěru jen korigovali. Malé Hoštice v tabulce se pozvolna sunou vzhůru. Hradec zůstává stále na konci tabulky. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hradec měl vstup do zápasu lepší a domácí stačili pouze snížit

Hradec vstoupil do zápasu raketově. Ve 2. minutě napálil tyč David Žurek. O dvě minuty později po akci David Žurek, Tomáš Krejsa otevřel skóre zápasu Robin Podolínský - 0:1. Ve 13. minutě vymatel z přímého kopu šibenici domácí branky Tomáš Krejsa - 0:2. Další šance zahodili Wiweger a Scholtz. Domácí snížili skóre v 19. minutě, když centr Petra Mlýnka našel Jakuba Chřibka, který propálil hostujícího gólmana - 1:2. Domácí pak byli lepší týmem. V 26. minutě Richard Blaga vystřelil a brankář Mrázek střelu vyrazil na roh. V 45. minutě hlavičkova Blaga těsně nad bránu.

 

Hoštice otočily skóre a Hradec korigoval až v samém závěru

Vstup do druhé půle měl Hradec opět lepší. Tentokrát, ale nestřelil žádný gól Podolínský sám před brankářem zaváhal. Své šance zazdzili i Žurek, Krejsa a Holuša. Opět platilo známe nedáš dostaneš. V 55. minutě se po dlouhé výkopu brankáře dostal k míči Martin Slíž, který pohodlně srovnal skóre zápasu - 2:2. V 68. minutě zužitkoval brejk domácí Richard Blaga a Hoštice poprvé v zápase vedly - 3:2. O dvě minuty později uklidl centr z pravé strany do sítě hlavou opět Richard Blaga - 4:2. Hradec se ještě snažil něco s výsledkem uděla. Dvě až tři šance vychytal výborný brankář Honka. Hradec snížil až v amém závěru, když Radek Kubánek poropálil vše, včetně brankáře - 4:3. Na víc se už hosté nezmohli a domácí si připsali tři body.



Ohlasy k zápasu


TJ Slavia Malé Hoštice
Roman Grygarčík (Malé Hoštice, trenér): Začátky obou poločasů jsme zaspali. Hráli jsme katastrofálně. Pak jsme se dokázali chytnout, chytili herní pohodu a utkání dovézt do vítězného konce.

TJ Hradec n/M
René Černohorský (trenér Hradec nad Moravicí): Kdo zápas viděl ví, jak to mělo skončit.Jsme lepší a body nám to nepřináší.



Sestavy


TJ Slavia Malé Hoštice
M. Honka [-] - M. Kara [-] (61. I. Xenitidis [-] ) , P. Mlýnek [-] , E. Klinger [-] , L. Pavelka [-] - P. Benek [-] (68. J. Greipel [-] ) , R. Blaga [-] , M. Staníček [-] (25. M. Malohlava [-] ) , M. Slíž [-] (77. J. Bia [-] ) - O. Šafarčík [-] (84. D. Kurzica [-] ) , J. Chřibek [-]

TJ Hradec n/M
T. Mrázek [-] - D. Škvára [-] (84. M. Groda [-] ) , R. Podolínský [-] (56. N. Lichý [-] ) , R. Kubánek [-] , F. Raab [-] (68. J. Pola [-] ) - D. Žurek [-] , R. Holuša [-] , L. Scholtz [-] , T. Krejsa [-] - L. Petřík [-] , D. Wiweger [-]

ŽK: 39. D. Žurek , 64. L. Petřík .
Hráči zápasu: M. Honka , R. Blaga - L. Petřík .
Místo: tráva. Počet diváků: 80. Rozhodčí: Čech Zdeněk - Kania Jaroslav, Šafrán Martin..

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.