3:2
(3:0)
47. V. Kožušník
77. R. Švec (p.)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.10.2015 14:00

12.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Skalík vsítil hattrick


Branky


7. J. Skalík , 12. J. Skalík , 22. J. Skalík - 47. V. Kožušník , 77. R. Švec (p.)
0

Domácí v prvním poločase vsítili Skalíkem tři branky. Hosté v druhé půli dokázali jen snížit a Litultovice se jim opět vzdálily na šest bodů.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Galapředstavení Skalíka

V prvním poločase úřadoval na hřišti domácí kanonýr Jakub Skalík, který vsítil hattrick. Svůj koncert načal už v 7. minutě, když dostal do běhu přihrávku od Ondřeje Leváka a napálil míč pod břevno hostující branky – 1:0. O pět minut později se asi ze 14 metrů trefil přímo k tyči hostující svatyně - 2:0. V 22. minutě zatáhl míč po levé straně Filip Mrusek, který prudkým centrem našel hlavu Jakuba Skalíka a ten dovršil hattrick – 3:0. Hosté byli jako opařeni a na nic se do konce půle nezmohli. Největší šanci byl přímý kop z 39. minuty, který tygčím skokem zlikvidoval domácí brankář Patrik Košárek. 

Hosté jen snížili skóre zápasu

Nástup do druhého poločasu měli lepší hosté ze Suchých Lazců. V 47. minutě zůstal Vladimír Kožušník osamocený na hranici šestnáctky a míč vystřelil k tyči - 3:1. V 55. minutě domácí Jakub Morbitzer netrefil zcela odkrytou svatyni. V 63. minutě se při přímemé kopu hostů vyznamenal opět domácí brankář Košárek. Rozhodnout mohl v 70. minutě Jakub Skalík, ale svou penaltu zahrál velmi laxně a hostující brankář Jiří Pražák míč vyrazil. V 77. minutě dostali hosté možnost zahrávat pokutový kop, a kapitán Rostislav Švec byl neomylný – 3:2. Hosté se snažili domácí zatlačit, a domácí ale dokázali tři body už ubránit.



Ohlasy k zápasu


FK NOVA Vávrovice
Martin Greipel (Vávrovice, trenér): První poločas byl vyrovnaný. My však dali tři branky, hosté nic. Ve druhé půli už byli hosté lepší, ale my jsme však výhru dokázali ubránit.

TJ Suché Lazce
Martin Procházka (Suché Lazce, trenér): První poločas z naší strany hrůza. Nehráli jsme kolektivně, špatně kombinovali. Ve druhém jsme přeskupili sestavu a hráli v rozestavení 3-4-3. To dělalo domácím velké problémy, a proto jejich výhru považuji za zaslouženou.



Sestavy


FK NOVA Vávrovice
P. Košárek [-] - J. Schneider [-] , J. Morbitzer [-] , J. Lichovník [-] , O. Levák [-] - R. Schreiber [-] (26. J. Laifert [-] ) , D. Kříž [-] (80. T. Šenk [-] ) , J. Morisch [-] , P. Janotka [-] - F. Mrusek [-] (86. A. Gebauer [-] ) , J. Skalík [-] (88. J. Štencek [-] )

TJ Suché Lazce
J. Pražák [-] - L. Graf [-] (46. M. Mikšík [-] ) , D. Laub [-] , M. Havelka [-] (46. M. Adamčík [-] ) , S. Stuchlík [-] - F. Balda [-] , D. Kostka [-] , V. Kožušník [-] , L. Lenc [-] (75. R. Novák [-] ) - R. Švec [-] , O. Vlha [-] (21. V. Šlesinger [-] )

ŽK: 76. P. Janotka - 83. V. Kožušník .
Hráči zápasu: J. Morbitzer - S. Stuchlík .
Místo: tráva. Počet diváků: 100. Rozhodčí: Heiser Jaroslav - Pivovarčík Miroslav, Seipel Jiří..

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.