2:1
(2:0)
59. O. Haas (p.)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

31.10.2015 14:00

13.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Stěbořice přetlačily Litultovice


Branky


9. T. Dietrich (p.) , 28. O. Šumbera - 59. O. Haas (p.)
0

Stěbořice dokázaly porazit na svém hřišti vedoucí Litultovice a zdramatizovat tabulku okresního přeboru, která se nám začíná na předních příčkách vyrovnávat.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Stěbořice šly do dvoubrankového trháku

Litultovická mašina se podruhé v krátké době zadřela. Tentokrát prohrála na hřišti ve Stěbořicích. První poločas byl relativně vyrovnaný. Domácí šli do vedení, když byl faulován Michal Jamnický v pokutovém území a Tomáš Dietrich byl neomylný – 1:0. V 28. minutě se postavil k přímému kopu Ondřej Šumbera a nachytal na švestkách svého bývalého spoluhráče Kamila Janetzkého – 2:0. Litultovice ve své největší šanci zatřásly pouze brankovou konstrukcí.  Za domácí zahodili své šance Roman Kokošek a Tomáš Dietrich. 

Litultovice pouze snížily

Ve druhé půli už byly lepší Litultovice. Snížení se dočkaly v 59. minutě, když penaltu proměnil Ondřej Haas – 2:1. V další části měly Litultovice nadále převahu, ale jejich snaha končila před šestnáctkou domácích. Dostali se pouze ke střelám z dálky, které zlikvidoval domácí brankář Jakub Losert. Domácí už výhru dokázali udržet a připsat si třo body, které je posouvají výš v tabulce.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Stěbořice
Milan Hanslik (Stěbořice, trenér): První poločas byl vyrovnaný. My dali ale dvě branky, Litultovice nic. Ve druhé půli už byli hosté lepší. Dokázali však jen snížit z penalty. Jejich převaha se rozbíjela o naší kompaktní obranu.

TJ Sokol Litultovice
Adam Haas (Litultovice, trenér): Jsem přesvědčený o tom, že i domácí fanoušci musí uznat, že stěbořická equipa dnes vítězství nevybojovala, nýbrž utrpěla, a že utkání silně ovlivnily okolnosti, které žádný z dvaadvaceti hráčů na hřišti v žádném případě nemohl mít ve své moci.



Sestavy


TJ Sokol Stěbořice
J. Losert [-] - M. Kokeš [-] , M. Paleta [-] , M. Fiedler [-] - M. Jamnický [-] (90. F. Otipka [-] ) , J. Fiedler [-] (81. P. Fiedler [-] ) , O. Šmalec [-] , R. Kokošek [-] (68. L. Burda [-] ) , O. Šumbera [-] (79. M. Josefus [-] ) - T. Dietrich [-] , D. Burda [-]

TJ Sokol Litultovice
K. Janetzký [-] - P. Fiala [-] , O. Doležel [-] , O. Minarčík [-] - A. Vaculík [-] (46. M. Bělaška [-] ) , M. Korbel [-] , M. Procházka [-] , M. Borč [-] , O. Haas [-] - J. Tengler [-] , R. Cihlář [-]

ŽK: 19. R. Kokošek , 76. J. Losert , 78. M. Kokeš - 43. M. Borč , 89. O. Minarčík , 90. O. Haas .
Hráči zápasu: J. Losert , T. Dietrich - M. Bělaška .
Místo: tráva. Počet diváků: 85. Rozhodčí: Čech Zdeněk - Heiser Jaroslav, Hladík Miroslav..

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.