O. Vlha 67.
1:2
(0:2)
25. S. Stuchlík (vl.)
42. D. Žurek
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

31.10.2015 14:00

13.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hradec vyloupil Suché Lazce


Branky


67. O. Vlha - 25. S. Stuchlík (vl.) , 42. D. Žurek
0

Suché Lazce nepotrvdily roli favorita, když nevyužily svou převahu a všechny body přenechaly hostům z Hradce.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hradec vstřelil dvě branky

K překvapení došlo na hřišti v Suchých Lazcích, kde domácí proti Hradci zaváhali a přenechali hostům všechny tři body. Domácí byli sice lepší na míči, ale branky dávali hosté z Hradce. Navíc domácí třikrát nastřelili tyčku hostující svatyně. V 11. minutě napálil břevno domácí svatyně Tomáš Krejsa. Domácí odpověděli tyčkou Ondřeje Vlhy.  Hosté šli do vedení v 26. minutě, když zahrával rohový kop David Žurek a míč se odrazil od zad domácího Stanislava Stuchlíka nešťstně do branky – 0:1. Domácí pak znovu napálili Vlhou tyčku. Tři minuty před odchodem do kabin našel Daniel Wiweger Davida Žurka, a ten chladnokrevně přeloboval domácího brankáře – 0:2. 

Domácí pouze snížili

Ve druhé půli měli domácí velký tlak. V 67. minutě se dočkali snížení, když se po rohu zcela nekrytý prosadil hlavou kanonýr Vlha – 1:2. Domácí pokračovali v náporu, který se rozbíjel o pevnou hradeckou obranu. Hosté využívali okénka v domácí obraně k rychlým brejkům, které však neproměnili. Své šance postupně zazdily David Žurek, Daniel Wiweger, Lukáš Scholtz a Radek Dušek. Nemuselo je to ale nakonec mrzet, protože tři body udržely.



Ohlasy k zápasu


TJ Suché Lazce
Martin Procházka (Suché Lazce, trenér): Měli jsme převahu po celou dobu. Byli jsme více na míči, ale zápas se hraje na góly a proto tři body vybojoval Hradec. Chtěl bych za celou podzimní sezónu poděkovat domácím fandům, kteří nám vytvořil skvělé prostředí nejenom při domácích zápasech,ale i venku.

TJ Hradec n/M
René Černohorský (Hradec n. M., trenér): Domácí byli lepší. Nastřelili tři tyčky. My hrozili hlavně z brejků. Tentokrát se štěstíčko přiklonilo k nám a vybojovali jsme tři zlaté body, které jsme nutně potřebovali.



Sestavy


TJ Suché Lazce
J. Pražák [-] - D. Laub [-] , J. Laub [-] , M. Havelka [-] , S. Stuchlík [-] - F. Balda [-] , D. Kostka [-] (60. M. Adamčík [-] ) , V. Šlesinger [-] , V. Kožušník [-] , L. Lenc [-] - O. Vlha [-]

TJ Hradec n/M
T. Mrázek [-] - F. Raab [-] , R. Kubánek [-] , J. Hronec [-] (88. D. Škvára [-] ) , M. Škrobánek [-] (28. R. Podolínský [-] ) - L. Scholtz [-] , L. Petřík [-] , D. Žurek [-] , R. Holuša [-] - T. Krejsa [-] , D. Wiweger [-]

ŽK: 80. V. Kožušník .
Hráči zápasu: J. Laub - T. Mrázek .
Místo: tráva. Počet diváků: 70. Rozhodčí: Puffler Ján - Šafrán Martin, Kania Jaroslav..

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.