1:2
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.08.2015 17:00

4.kolo, Moravskoslezský | 1.B třída sk. D, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jurajda trefil tři body v poslední minutě


Branky


13. P. Sláma - 78. M. Šrom , 89. J. Jurajda
0
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

     

  Domácí nastoupili v utkání aktivněji a hned v prvních minutách zápasu prověřili  gólmana Janyšku krásnou střelou z 20m.  

  V 10min. zahrávali domácí z levé strany volný přímý kop a šťastnou hlavičkou se dostali do vedení, když se prosadil Pavel Sláma. Od této chvíle fotbal trpěl. Domácím tento stav vyhovoval, začali ještě více bojovat a hosté se nemohli na nekvalitním hřišti dostat ke své kombinační hře.Úroveň zápasu se zvedla až v poslední čtvrthodince. Pomohl k tomu jistě vyrovnávací gól z kopačky  Milana Šroma, který se krásně trefil z hranice velkého vápna. Byla to vůbec první střela hostů na bránu domácího Pospěcha. Chvíli po vyrovnání mohl otočit skóre Bartoň,ale z metru nedokázal překonat domácího brankáře, naopak z rychlého brejku mohli rozhodnout i domácí,ale i na druhé straně zachránil gólman.V 84. minutě byl po druhé žluté kartě vyloučen střelec úvodního gólu Sláma a domácí dohrávali v deseti. Hosté přesily v poli využili minutu před koncem řádné hrací doby, kdy se hlavou trefil Jan Jurajda a stanovil skóre utkání.

   



Ohlasy k zápasu



FK Starý Jičín
Tomáš Vyhlídal, trenér: Oceňuji, že jsme se nespokojili jen s vyrovnávací brankou, ale chtěli jsme výsledek otočit, což se i povedlo.:



Sestavy


TJ Mořkov
J. Pospěch [-] - J. Mička [-] , P. Sláma [-] , J. Gold [-] , R. Vodolán [-] , M. Pop [-] , P. Kladiva [-] , M. Machač [-] (71. J. Stecula [-] ) , M. Galia [-] , J. Poledník [-] (84. V. Erle [-] ) , T. Kučera [-]

FK Starý Jičín
V. Janyška [-] - M. Podešva [-] , J. Jurajda [-] , M. Šrom [-] - D. Petr [-] , M. Kotešovec [-] , L. Bajer [-] , Z. Barvenčík [-] - J. Hanzelka [-] (81. P. Petřek [-] ) , F. Bartoň [-] , P. Čapka [-] (65. D. Janovský [-] )

ŽK: 6. M. Machač , 69. P. Sláma , 75. T. Kučera - 48. J. Hanzelka , 80. Z. Barvenčík . ČK: 84. P. Sláma .
Hráči zápasu: J. Jurajda .
Místo: Mořkov. Počet diváků: 200. Rozhodčí: PODRACKÝ Pavel - OPĚLA Robin, DUDA Radim.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.