1:4
(0:2)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.10.2015 15:00

10.kolo, Jihomoravský | Brno - venkov | III. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Blučina se stále drží na špici


Branky


0
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté vstoupili do utkání aktivněji a zásluhou jim bylo vedení 1:0, když se trefil Hrdlička. V 36. minutě to bylo s domácími ještě horší, když se trefil hostující Schiller a stav utkání byl 2:0 pro hosty. Tak skončil i poločas.

Do druhé půle domácí nastoupili se snahou něco s utkáním udělat a v 57. minutě se jim podařilo snížit na 2:1 Černým. Rezolutní odpověď přišla v 71. minutě kdy svou druhou branku navýšil vedení hostů Schiller na 3:1. A v 85. minutě tentýž hráč dovršil hattricku a tím pádem utnul jakékoliv šance domácích na zdramatizování výsledku. Blučina si zasloužěně odvezla 3 body.



Sestavy


SK Měnín B
R. Suchý [-] - R. Dohnálek [-] , M. Prchal [-] (75. L. Pavlík [-] ) , R. Černý [-] , M. Aujezdský [-] (46. M. Žák [-] ) , D. Fiala [-] , R. Škubica [-] , O. Absolon [-] , L. Kalvoda [-] , D. Fiala [-] , T. Mládek [-]

SK Blučina
V. Procházka [-] - J. Jelínek [-] , P. Riedl [-] , Z. Zajíc [-] , V. Schiller [-] , T. Drahonský [-] (54. M. Urbánek [-] ) , M. Bábor [-] (62. M. Šiller [-] ) , R. Srnec [-] (86. V. Zajíc [-] ) , L. Hrdlička [-] , T. Čaňo [-] , R. Drahonský [-]

ŽK: 71. M. Prchal , 74. R. Škubica .
Hráči zápasu: R. Černý - V. Schiller , P. Riedl .
Místo: Měnín. Počet diváků: 70. Rozhodčí: BOROVIČKA Petr - FLODR Zdeněk, CEE Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.