0:2
(0:2)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.10.2015 15:00

11.kolo, Jihomoravský | Brno - venkov | III. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lněnička rozhodl duel v Blažovicích


Branky


0
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Proti vedoucímu celku soutěže se domácí v prvních minutách nemohli dostat do tempa, naštěstí pro ně ani Šlapanicím finální přihrávka nevycházela a postupně se hra vyrovnala. Šance dlouho nepřicházely ani na jedné straně, domácím se nepodařilo zužitkovat ani jednu z nadějných standardních situací. Potom dostali příležitost kopat trestňák hosté, vyražený míč od brankáře vrátil dobíhající hráč na malé vápno, odkud měl už soupeř snadnou pozici hostující Lněnička - 0:1. Šanci k vyrovnání si domácí vytvořili po několika minutách, ale bohužel zblízka trefili jen brankáře. Z rychle založeného protiútoku přišla pohroma pro domácí v podobě nezachyceného brejku, který opět Lněnička dokázal proměnit střelou po zemi na zadní tyč - 0:2.

Po přestávce se domácím dařilo diktovat hru a Šlapanice se soustředily pouze na obranu. I přes několik nadějných příležitostí se jim skórovat nepodařilo a postupně se jejich hra rozpadala, čemuž nepomohlo ani několikero střídání. Ve druhé části poločasu už byly posty dost promíchané a možná i proto domácí úplně rezignovali na kombinaci při zakládání útoků. Jak se blížil konec zápasu, domácí začali víc riskovat a tím přibývaly šance Šlapanic. Ani jim se však neurodilo. A když se domácí neprosadili v nadějné šanci, skončilo utkání vítězstvím Šlapanic 2:0 a stále se drží na 1. místě tabulky.

 



Sestavy


TJ Blažovice
J. Vrbas [-] - M. Odvářka [-] (74. M. Štěpánek [-] ) , D. Paulík [-] (85. J. Hrnčiar [-] ) , P. Vlasák [-] , B. Vlasák [-] , Z. Šafránek [-] , V. Gdovec [-] (64. J. Daněk [-] ) , M. Kučera [-] (46. T. Fišer [-] ) , V. Čtvrtečka [-] (62. P. Klein [-] ) , J. Macháček [-] , P. Daněk [-]

SK Šlapanice B
L. Příkrý [-] - T. Pavelka [-] (20. T. Pohorský [-] ) , M. Švehla [-] , M. Cogan [-] - A. Kaláb [-] (88. L. Příkrý [-] ) , R. Mach [-] , A. Kamenický [-] , Z. Machala [-] - P. Lněnička [-] (78. P. Šamšula [-] ) , Z. Marčák [-] , J. Mach [-] (72. T. Dítě [-] )

ŽK: 76. P. Daněk - 18. M. Cogan , 54. T. Pohorský , 65. A. Kaláb , 77. R. Mach , 77. M. Švehla .
Hráči zápasu: P. Lněnička .
Místo: Blažovice. Počet diváků: 60. Rozhodčí: DEMISCH Vlastimil - MÁTL Mojmír, CEE Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.