0:0
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.10.2015 15:00

11.kolo, Jihomoravský | Brno - venkov | III. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V Žabčicích branka nepadla


Branky


0

V dalším utkání Žabčice na domácí půdě přivítali tým z Kupařovic. Hosté se sice před utkáním nalézali na předposledním místě tabulky, ale jejich bilance 5 remíz naznačovala, že pro domácí tým nepůjde o lehkého soupeře. A průběh zápasu to ukázal.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí držel Doupovec!

Utkání domácí zahájili náporem. Hosty zatlačili a dokázali si vytvořit územní převahu. Ta vyústila v 5. minutě ve velkou šanci, kdy trestňák Tesaře vyrazil gólman hostí pouze k dobíhajícímu Martinu Saitlovi, který z první nedokázal trefit odkrytou branku. Po této šanci domácí ještě chvilku hosty přehrávali, ale ti se postupně začali osmělovat a přebírat taktovku utkání. Jejich pohyb dělal domácím obrovské problémy a díky jejich nepřesnostem hostům nabízelí velké množství míčů. Hosté toho dokázali využívat a připravili si několik slibných šancí ke skorování, ale v brance domácích byl bezchybný Doupovec. Jenom díky jeho skvělým zákrokům domácí neinkasovali. Ve 35. minutě zahrál neštastně rukou ve vápně Karpíšek a rozhodčí pískl penaltu pro hosty. Tu však hostující hráč napálil pouze do tyče. I ve zbytku první půle byli hosté jasně lepším a nebezpečnějším týmem. 

Do druhého poločasu domácí provedli dvě změny, kdy se na hřiště dostali Saitl Marek a Drobílek. Cílem bylo posílit střed hřiště a pokusit se dostat hosty pod tlak. Ve druhém poločase již převaha hostů nebyla tak zřejmá, ale i nadále byli nebezpečnějším týmem. Byli rychlejší, agresivnější, přesnější v kombinaci a dokázali si opět vytvořit několik slibných šancí. Ty ovšem dokázal všechny zlikvidovat bezchybný Doupovec. Na straně domácích stojí za zmínku snad jen další tutovka Martina Saitla, kde se k němu ve vápně odrazil míč, ale on opět nedokázal trefit odkrytou branku. Do další nadějné příležitosti se hnal Jeřábek, ale špatným zpracováním se připravil o možnost zakončení z nebezpečného prostoru. Domácím se i nadále nedařila mezihra, pozdě přistupovali k hráčům soupeře a ti i nadále hrozili. V 82. minutě se domácí zadáci však dostali do obrovské šance, kdy po dlouhém nákopu Doupovce propadl míč k Nejezchlebovi, který však z velmi nadějné pozice nedokázal prostřelit golmana hostů.Těsně před koncem si ještě hosté připravili po závaru velkou šanci na skorování, ale za překonaného Doupovce tentokrát zaskočil Karpíšek a svým pečlivě vytrénovaným tělem dokázal zastavit míč mířící do branky. A když tedy nepadl gól ani z této šance, skončilo utkání bezbrankovou remízou 0:0.



Sestavy


Sokol Žabčice
J. Doupovec [-] - R. Karpíšek [-] , J. Coufalík [-] - V. Tesař [-] (75. D. Pospíšil [-] ) - J. Jeřábek [-] (63. M. Nejezchleb [-] ) , M. Saitl [-] (86. J. Šándor [-] ) - V. Šmerda [-] , P. Klíma [-] , L. Pokorný [-] (46. J. Drobílek [-] ) , O. Vychodil [-] (46. M. Saitl [-] ) , T. Valík [-]

TJ Pojihlavan ZD Kupařovice
L. Klusáček [-] - Z. Urban [-] , T. Špaček [-] , J. Dvořák [-] - L. Rikan [-] (69. M. Hušek [-] ) , M. Fila [-] , M. Šmídek [-] , R. Staněk [-] - B. Kazda [-] (86. M. Nečas [-] ) , D. Šmídek [-] - J. Spáčal [-] (57. P. Hron [-] )

Hráči zápasu: J. Doupovec , V. Šmerda - J. Dvořák .
Místo: Žabčice. Počet diváků: 50. Rozhodčí: VALA Zdeněk - JELÍNKOVÁ Marcela, NĚMEČEK Stanislav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.