Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.10.2015 15:00

11.kolo, Jihomoravský | Brno - venkov | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Modřice přejely Ochoz


Branky


0
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jednoznačné utkání, kdy šli hosté do vedení hned v 1. minutě utkání po brance Friedla. Když pak P.Goiš po špatné rozehrávce obrany domácich přidal střelou z velkého vápna do šibenice druhou branku a o pár minut později Dofek po krásné kombinační akci třetí branku, bylo o osudu utkani rozhodnuto. Domací sice minutu před koncem polocaču snizili Dohnalem, ale hosté hned na začátku druhé půle Hemerkem hlavou a Trávníčkem, který sám před brankáýřem nezaváhal ckem ktery sam pred brankarem nezavahal potvrdili jasnou převahu a všechny body pro Modřice. Poslední branku utkání vstřelil opět P.Goiš z trestneho kopu, kdy vymetl šibenici domácí branky i na druhé brance. Hosté ještě neproměnili pokutový kop, ale i tak zvítězili velkým rozdílem.



Sestavy


TJ Ochoz u Brna
D. Gotvald [-] - R. Trávníček [-] , H. Blatný [-] , L. Čábelka [-] - M. Vantuch [-] , M. Kotík [-] , M. Dohnal [-] , J. Kočička [-] (67. P. Urban [-] ) - P. Učeň [-] , R. Telíšek [-] (23. M. Junek [-] ) , P. Eliáš [-] -

MFK Modřice
T. Horna [-] - A. Dofek [-] , D. Goiš [-] , J. Severa [-] (74. J. Šiška [-] ) - J. Štěrba [-] , M. Dofek [-] , P. Friedl [-] - P. Goiš [-] , V. Hemerka [-] (55. P. Horna [-] ) , L. Trávníček [-] - M. Loučanský [-] (66. J. Kratochvíl [-] )

ŽK: 16. L. Čábelka , 59. M. Vantuch - 9. M. Dofek , 16. P. Friedl .
Hráči zápasu: L. Trávníček , P. Friedl , P. Goiš .
Místo: Ochoz u Brna. Počet diváků: 100. Rozhodčí: POŽÁR Marcel - KOBLÍŽEK Miroslav, MATOUŠEK Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.