1:2
(0:2)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.10.2015 12:45

11.kolo, Jihomoravský | Brno - venkov | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Ve tvrdém utkání úspěšnější zakřanští


Branky


0
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Do první půle hosté nastoupili s odhodláním bodovat a všem ukázat, že umístění v tabulce neodpovídá předváděným výkonům. To se jim dařilo, protože první půle utkání byla jednoznačně v jejich režii. V této části hry předváděli krásný ofenzívní fotbal plný dynamiky a nádherných fotbalových akcí. Snaha hrát kombinační fotbal po zemi se projevila v 9 minutě zápasu, kdy Kožíšek O. velmi chytře vyslal kolmicí Kožíška A. do brejkové situace a ten po vedení míče až do vápna nekompromisně k tyči zakončuje - 0:1. Tatáž situace se opakovala ve 26.minutě, avšak z druhé strany. Šavrňák M. stejnou kolmicí po zemi vyslal Frecera J. do brejkové situace, ten si navedl míč na levou nohu a krásným lobem překonává brankáře domácích podruhé  - 0:2.

 

Již v první půli bylo zřejmé, že hráči Střelic upřednostňují fotbal postavený na tvrdých osobních soubojích a dlouhých nakopnutých centrech. To však hosté kombinační hrou eliminovali na únosnou mez.

 

Do druhé půle hosté nastupovali s odhodláním ve výkonu pokračovat a hlavně v prvních minutách neinkasovat z nějaké ojedinělé akce či chyby, jak již v předešlých utkáních několikrát předvedli. Opak však byl pravdou. Hned ve 47. minurě utkání po nenápadné akci domácích a jednoduché chybě v hostující obraně dostali velmi laciný gól, když se prosadil Machálek - 1:2. To byla samozřejmě voda na mlýn pro domácí. Od této chvíle domácí vycítili šanci na vyrovnání. Hra se výrazně přitvrdila a ztratila na fotbalovosti. Pro zranění musel v 62. minutě vystřídat Svoboda M. (Bazal J.). Nutno dodat, že si hosté od těchto minut nechali vnutit styl hry Střelických a bylo jasné, že pouze bojovností jsou schopni výsledek udržet. Hra ztratila na atraktivitě. Ojedinělé šance vznikaly na obou stranách, ale většina času hry se odehrávala mezi oběma vápny v tvrdých soubojích. Na hřišti, střídačkách a v ochozech stále častěji zaznívali nadávky jak hráčům, tak sudímu. Utkání gradovalo v tom negativním slova smyslu a fotbal klesl na úroveň nižších soutěží. Enormě přibývalo skluzů a s tím souvisejících faulů. V 82. minutě musel pro zranění střídat Frecer J. (Hruška J.).

 

Do konce utkání ke vstřelení branky již nedošlo a rozhodčí utkání ukončil za stavu 1:2.



Sestavy


Fk Střelice
Z. Rýzner [-] - V. Herzán [-] , D. Maděránek [-] , A. Machát [-] (46. L. Kazda [-] ) - D. Zuska [-] (53. L. Minář [-] ) , M. Rýzner [-] (83. P. Parys [-] ) , P. Feist [-] , T. Peška [-] , T. Kroupa [-] , P. Machálek [-] - P. Valouch [-]

TJ Sokol Zakřany
M. Žák [-] - P. Šrámek [-] , M. Svoboda [-] (62. J. Bazal [-] ) , P. Všetečka [-] , J. Frecer [-] (82. J. Hruška [-] ) , M. Šavrňák [-] , A. Kožíšek [-] , J. Šrajtl [-] , S. Šibal [-] , M. Zoblivý [-] , O. Kožíšek [-]

ŽK: 15. M. Rýzner , 38. A. Machát , 78. L. Kazda , 87. V. Herzán - 56. S. Šibal , 60. J. Frecer , 88. A. Kožíšek .
Hráči zápasu: P. Machálek - J. Frecer .
Místo: Střelice. Počet diváků: 40. Rozhodčí: KAČANOLLI Fitim - KLEIN Josef, ŠIBÍČEK František.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.