0:3
(0:2)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.10.2015 15:00

11.kolo, Jihomoravský | Brno - venkov | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Pozořice překvapivě zvítězily v Ivančicích "B"


Branky


0
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Kdo zde čekal, že domácí jasně zvítězí, musel být vyveden z omylu. Hosté zde určovali tempo hry a těžili z chyb chyb domácích zadáků. Ve 35. minutě se poprvé měnilo skóre a to když se trefil hostující Šír - 0:1. O 6 minut později přidal druhou branku Kervitcer a stav utkání už byl 0:2 pro hostujícíc tým. Tímto výsledkem skončil 1. poločas. Ve druhé půli hosté ještě navýšili svůj náskok, když se v 63. minutě trefil Hujňák tak bylo o osudu utkání rozhodnuto. Hosté si překvapivě s Ivančic odvážejí 3 body za vítězství 3:0.



Sestavy


FC Ivančice B
P. Podolský [-] - D. Došek [-] (59. M. Ondrák [-] ) , R. Šlapanský [-] , P. Vlasák [-] (46. M. Foral [-] ) , M. Páviš [-] - R. Sládek [-] , T. Kleibl [-] , O. Zoubek [-] , A. Lengyel [-] - P. Knotek [-] (46. M. Adam [-] ) - R. Wascher [-] (70. V. Badin [-] )

SK Pozořice
F. Žáček [-] - J. Barták [-] , D. Šír [-] (51. D. Nejedlý [-] ) , J. Šmerda [-] , P. Kervitcer [-] (89. K. Vystavěl [-] ) , M. Malík [-] (78. D. Komzák [-] ) , M. Staněk [-] , J. Zábojník [-] , T. Brtník [-] , J. Hujňák [-] , P. Hušek [-]

ŽK: 57. R. Wascher , 87. R. Sládek .
Hráči zápasu: J. Hujňák , P. Kervitcer .
Místo: Ivančice. Počet diváků: 50. Rozhodčí: ČEP Radim - VALA Zdeněk, ŘEŘUCHA František.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.