2:1
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.10.2015 14:30

12.kolo, Jihomoravský | Brno - venkov | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zbraslavští šťastnější proti celku Říčan


Branky


0
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté do zápasu se Zbraslaví sice nedorazili s nejlepším střelcem Čejkou, ale působili hned od prvních minut velice kompaktním dojmem. Nátlakovou hrou nutili ve většině případů domácí k nakopávání míčů, které hostující obrana dobře sbírala. Zbraslav se do tempa dostávala pomaleji, ale hned první šance Martina Sítaře volala po gólu. Střelu z bezprostřední blízkosti však Soustružník výborně vyrazil. Podobná akce se opakovala i v podání Michala Bureše, ale Soustružník byl opět bezchybný. Tlak domácích se stupňoval a výsledkem bylo pět rohů.  K jednomu z nich se postavil J. Touška, výborně našel hlavu Martina Sítaře a bylo to 1:0. Domácí obraně nejvíce zatápěl hostující kapitán Dufek a po jedné z jeho akcí Říčany mohly vyrovnat. Jeho únik po levé straně však excelentním zákrokem vyrazil Miloš Buďa.

Druhá půle však výrazně zaostávala za herním projevem z první části. Hosté se drželi vyčkávací taktiky a domácím žalostně vázla kombinace. Každá druhá přihrávka nepřesná a kostrbatý přechod do útočné fáze, to byl obraz hry ze strany domácích. Hosté ucítili svou šanci a nabídla se jim možnost několika standardek za sebou. Po jedné z nich se šťastně míč odrazil k Buršíkovi a ten bez problémů uklidil míč do sítě - 1:1. Nutno podoktnout, že domácí pasivita a předvedená hra byla logickým vyústěním srovnání skóre. Na domácí padla deka a i to málo co se do té doby dařilo, se přestalo dařit úplně. Zápas tak směřoval k remíze. Zbraslavští se snažili hosty v posledních minutách zatlačit, ale k výraznějšímu tlaku se nedostali.  Dvě minuty před koncem zápasu domácí zachránil od blamáže stoper hostů. Po jednom z jejich nákopů od Marka Toušky podběhl míč, J. Sedlák situaci dohrál, výborně vyhodnotil a přehodil vybíhajícího gólmana hostů - 2:1. Domácí si tak připsali velmi důležité a šťastné 3 body.



Sestavy


FK Zbraslav
M. Buďa [-] - M. Vít [-] , J. Vít [-] , J. Andrlík [-] , J. Kaláb [-] - M. Bureš [-] , J. Sedlák [-] , J. Hort [-] (86. M. Bednář [-] ) , M. Touška [-] - M. Sítař [-] , J. Touška [-]

SK Říčany
P. Soustružník [-] - L. Skřivánek [-] , A. Veleba [-] (82. P. Suchý [-] ) , A. Dufek [-] , J. Marek [-] , J. Buršík [-] , P. Doležal [-] , T. Ráček [-] , D. Dolíhal [-] , T. Janoušek [-] , O. Dufek [-]

ŽK: 26. M. Sítař , 65. J. Vít - 27. A. Veleba , 45. O. Dufek , 63. A. Dufek .
Hráči zápasu: J. Sedlák , M. Sítař - J. Buršík .
Místo: Zbraslav. Počet diváků: 80. Rozhodčí: MODER Patrik - LEITGEB Petr, JEŘÁBEK Dalibor.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.