2:1
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.08.2015 16:30

2.kolo, Jihomoravský | Blansko | III. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Skalice doplatila na svoji nedůslednost


Branky


0

Tým Lomnice v prvním kole své utkání prohrál. V druhém hostil soupeře ze Skalice, který mohl podruhé vyhrát a v tabulce se posunout na přední příčky. Bohužel svoji nedůsledností v obraně padl a na další výhru bude muset počkat do dalšího kola.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.


Ohlasy k zápasu



Skalice n.Svitavou
Pokorný Marek - útočník Skalice nad Svitavou: První poločas zápas nepřinesl žádný pohledný fotbal. Domácí hráli antifotbal, kterému se naši hráči totálně přizpůsobily a tak nebylo vůbec o co stát na hřišti až na 2 vyjímečné akce domácích, které jim naši obránci hrubými chybami prakticky darovali, ale naštěstí výborně zachytal náš golman, který zneškodnil první akci na roh a druhou akci zneškodnil nadvakrát krásnými zákroky, kterými držel náš tým ve hře. Druhá půle začala stejně jako skončila první, nepohledný fotbal na obě strany, ale domácí byli stále o něco lepší ve hře dopředu. Jako první se prosadil náš tým, když po jednom z domácích rohů jsem si na naší půlce vzal odražený míč, došel jsem s ním až do brány, kde jsem na dvakrát překonal brankáře. V tu chvíli se náš tým trochu zvedl a chvíli jsme soupeře tlačili. Bohužel jsme nedokázali přidat druhou branku, takže se ozvali zase domácí a po dvou hrubých chybách naší obrany zápas otočili a zápas ubránili až do konce.



Sestavy


Lomnice
J. Chrápavý [-] - V. Lepší [-] , J. Rochla [-] , J. Peringer [-] , P. Albert [-] - J. Borkovec [-] , M. Chladil [-] , M. Řeřucha [-] , M. Žilka [-] - L. Bracek [-] , M. Svoboda [-]

Skalice n.Svitavou
Z. Sekanina [-] - F. Stejskal [-] , M. Pokorný [-] , D. Káčerik [-] , P. Havelka [-] , T. Černý [-] , F. Konečný [-] , T. Bílek [-] , R. Sekanina [-] , M. Černý [-] , L. Janíček [-]

ŽK: 22. M. Chladil , 43. J. Borkovec , 78. M. Žilka , 80. V. Lepší - 81. T. Černý .
Hráči zápasu: Z. Sekanina .
Místo: Lomnice. Počet diváků: 50. Rozhodčí: ŠEBELA Václav - KAPOUNEK Jaroslav (N), FOJT Jaroslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.