Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.08.2015 16:00

1.kolo, Královéhradecký | Náchod | III. třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Heřmánkovice v derby deklasovaly rezervu Meziměstí


Branky


0
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Nešťastné zranění kaňkou prvního poločasu

Domácí začali zostra, ve 4. minute otevřel skóre hlavou Nouza, který si našel ve vápně místo na centrovaný balón ze strany. Domácí se do útoku vrhli vší silou, ve 28 minutě proměnil vydařený rohový kop v gól Sedláček, když se „vyšrouboval“ přes všechny hráče a zatloukl míč do branky. Poté se do hry dostali i hosté, vytvořili si pár šancí, avšak na gól nedosáhli. Ve 37. minutě se stala velká nepříjemnost hráči Meziměstí. Martin Panny si velmi nešťastně poranil kotník. Hráči odešli do kabin poté, co ZZS odvezla Pannyho do nemocnice, rozhodčí předčasně ukončil poločas a po dohodě s hráči se druhý poločas odehrál 53 minut. Hosty tento moment velmi poznamenal, do zápasu se už nedokázali vrátit.

Brankostroj Heřmánkovic se v druhé půli rozjel

Druhý poločas už byl naprosté režii domácích, hlavou na 3:0 vstřelil gól Kment, v 55 mnutě po individuální akci Balína, nejlepšího střelce loňské sezóny, se Heřmánkovice ujaly vedení 4:0. O 10 minut později se trefuje z penalty Jakub Smrček. A „bůro“ je na světě. V 76. minutě další akce jako přes kopírák. Centr ze strany, na jehož konci byl Luboš Pražák, který dává gól s číslem 6. Posledním gólem v 80. minutě zpěčetil skóre na 7:0 Jansa, samostatnou akci zakončil s bravurou. Domácí měli celé utkání pod svoji kontrolou, hráli velmi pohledný fotbal, plný centrů, přímočarých akcí, a tak výsledek 7:0 hovoří za vše.



Ohlasy k zápasu


Sokol Heřmánkovice
Lubomír Pražák ml. - hráč Heřmánkovic: Myslím, že jsme ukázali výsledkem i hrou jaké jsou naše cíle pro tuto sezónu. Pravidelná účast na trénincích a příchod nových hráčů nás posouvá ve hře zase o kus dál.

TJ Lokomotiva Meziměstí B
Pavel Smrček - trenér hostů: Dnes je fotbal až na druhém místě, radši nás zajímá zdravotní stav Pannyho, kterému přejeme brzké uzdravení.



Sestavy


Sokol Heřmánkovice
J. Škola [-] - M. Balín [-] (56. L. Jansa [-] ) , M. Kment [-] , R. Nouza [-] (46. J. Smrček [-] ) , M. Bohatec [-] (60. L. Seifrt [-] ) , J. Pražák [-] (50. V. Kochánek [-] ) , L. Pražák [-] , F. Hušek [-] , J. Sedláček [-] , J. Staněk [-] , A. Škola [-]

TJ Lokomotiva Meziměstí B
D. Haluška [-] - P. Šolc [-] , Z. Zlámal [-] , V. Smrček [-] , J. Ptáček [-] , P. Ptáček [-] , A. Poliak [-] , M. Panny [-] (39. P. Khop [-] ) , D. Koňarík [-] , L. Janata [-] , R. Hromas [-]

Místo: Sokol Heřmánkovice. Počet diváků: 100. Rozhodčí: Škoda Martin - KLICPERA Tomáš (N), JARÝ Zdenek (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.