M. Pročko 6. (p.)
J. Bárta 23.
M. Urban 42.
3:0
(3:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.08.2015 17:00

1.kolo, Královéhradecký | Náchod | III. třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Body zůstaly zaslouženě doma


Branky


6. M. Pročko (p.) , 23. J. Bárta , 42. M. Urban
0
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rozhodnutí rychle a s přehledem

Poslední utkání prvního kola se konalo na půdě Stárkova. Už od začátku utkání drželi domácí míč na svých kopáčkách, hráli s chutí, předváděli pěkný kombinační fotbal, z čehož vyústil brzký gól v 8. minutě z pokutového kopu. Penaltu proměnil forvard domácích Michal Pročko. Domácí pokračovali v nastoleném trendu a tlačili se vápna hostů, jejich snaha se vyplatila, ve 23. minutě po ukázkové akci vsítil branku další hráč domácího celku, tentokrát Jan Bárta. I když domácí vedli na začátku už 2:0, v útoku nepolevili, ba naopak si vytvořili pár menších šancí, ale buď ztroskotali na brankáři Rainetovi nebo netrefili „kasu“. Zábrodí si v prvním poločas ani neškrtlo, nevytvořilo si kloudnou šanci a ani nevystřelilo na branku. Jejich pasivitu využili domácí už potřetí, těsně před koncem půle se trefil Michal Urban, zase gólu náležela hezká akce Stárkova. Efektivita domácích v zakončení rozhodla o výsledku poločasu, který měl jasného vítěze.

Vyrovnání hry, tudíž žádná krása

Druhý poločas se hra mezi celky srovnali, hosté se snažili dostat víc míč pod kontrolu, ale žádnou šanci ani záblesk šance si nevytvořili. Domácí už nebyli tak při chuti jako v prvním poločase, místy se i trápili, ale v dost nezáživném poločase bez žádné gólovky si zápas pohlídali a s přehledem dovedli utkání do vítězného konce.

 

 



Ohlasy k zápasu


Sokol Stárkov
Funkcionář domácích: Pochvala patří našim klukům hlavně za první poločas a v něm předvedenou pohlednou hru.

Sokol Zábrodí
Lukáš Unger: Z naší strany nebyl výkon dobrý, zápas zaslouženě vyhráli domácí.



Sestavy


Sokol Stárkov
V. Kučera [-] - M. Pročko [-] (46. P. Říha [-] ) , M. Žid [-] , M. Žid [-] , L. Kučera [-] , M. Šmatlán [-] , M. Urban [-] , J. Diblík [-] (66. M. Kanozsay [-] ) , J. Bárta [-] , L. Lokvenc [-] (82. O. Vágner [-] ) , K. Köhler [-]

Sokol Zábrodí
R. Rainet [-] - M. Balcar [-] , L. Janko [-] , M. Vojtěch [-] , M. Bořek [-] , M. Duchatsch [-] (64. . Červinka [-] ) , T. Rompotl [-] , O. Frinta [-] , P. Králík [-] , J. Habr [-] (85. M. Špaček [-] ) , K. Novák [-] (46. P. Kaválek [-] )

ŽK: 14. M. Urban , 85. L. Kučera - 70. M. Bořek .
Místo: Sokol Stárkov. Počet diváků: 30. Rozhodčí: Panny Josef - KYLAR Petr (N), BURDYCH Josef (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.