2:0
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.09.2015 15:00

2.kolo, Královéhradecký | Náchod | III. třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Historicky první výhra rezervy Lokomotivy


Branky


0
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Brilantní brankář Kučera

V první půli diktovali tempo domácí, kteří byli posílení o pár hráčů z A-mužstva. Kombinovali na půlce soupeře, vytvářeli si šance, stříleli, předváděli opravdu kvalitní fotbal po všech stranách, ale na výborně chytajícího brankáře hostí Kučeru recept zkrátka nenašli. První poločas skončil překvapivě 0:0, nebýt „čapájeva“ Kučery, který vykryl „nemožné s nechytatelným“, domácí by vedli hodně velkým brankovým rozdílem, počet vyložených šancí byl určitě číslem dvojciferným.

Dva slepené góly se postaraly o výsledek zápasu

Na herní pohodu ze začátku utkání navázala Lokomotiva i v druhém poločase, ohrožovala soupeřovu branku a to se jí vyplatilo. V 55. minutě si v „šestnáctce“ našel prostor Adam Borůvka, podíval se a hezky mířenou střelou po zemi otevřel skóre utkání. Hosté ze Stárkova se nestačili oklepat a o 5 minut později známý „šutér“ Petr Šolc /zvaný Švento/ si jako „liška ryšavá“ mazácky pohrál s gólmanem Kučerou a z úhlu posouvá „Mezáro“ do vedení. Zbytek zápasu byli lepší Stárkovští, snažili se něco s výsledkem udělat, zkorigovat výsledek se jim ale nepodařilo, a tak jejich snaha přišla vniveč. V druhém kole sezóny slavila rezerva Meziměstí historicky první výhru v soutěži.



Sestavy


TJ Lokomotiva Meziměstí B
D. Haluška [-] - R. Hromas [-] , P. Šolc [-] (74. Z. Zlámal [-] ) , P. Šprinc [-] , V. Smrček [-] (72. V. Kiliánský [-] ) , D. Koňarík [-] (46. J. Koňařík [-] ) , V. Mareš [-] , J. Matusek [-] , A. Poliak [-] , J. Ptáček [-] , A. Borůvka [-]

Sokol Stárkov
V. Kučera [-] - M. Urban [-] , J. Diblík [-] , J. Bárta [-] , M. Žid [-] , M. Pročko [-] (80. L. Prisztavok [-] ) , L. Kučera [-] (60. M. Kanozsay [-] ) , M. Šmatlán [-] (70. O. Vágner [-] ) , M. Žid [-] , M. Šípek [-] , K. Köhler [-]

ŽK: 20. P. Šprinc , 45. J. Matusek , 80. A. Poliak .
Hráči zápasu: V. Kučera .
Místo: Sokol Ruprechtice. Počet diváků: 55. Rozhodčí: Gieci Jan - JARÝ Zdenek (N), ŠIMKO Vladislav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.