T. Kočař 7. (p.)
T. Kočař 47.
2:2
(1:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.08.2015 16:30

4.kolo, Jihomoravský | 1.B třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

První venkovní body pro Pačlavice


Branky


7. T. Kočař (p.) , 47. T. Kočař - 28. M. Grepl , 49. M. Špatina
0

      V Soběšicích se střetly dva celky s téměř totožným bodovým ziskem. Na kontě domácích byli čtyři body a hosté vykazovali zisk třech bodů. Domácí byli v zápase mírným favoritem, neboť na své půdě si nenechávají odvádět pobyt mimo své teritorium.

 

 

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

     Domácí střelec Kočař orámoval svými brankami začátky obou poločasů. Hosté vždy našli odpověď. V první půli jim to trvalo více, jak dvacet minut než Grepl srovnal. Za to v druhé části přišla blesková odpověď a to, když za dvě minuty srovnal Špatina. Tímto také oba celky vystříleli střelecký prach a v zápase se body dělily.Hosté si tak připsali první bodový zisk ze hřiště soupeře.

 

      Hned v úvodu promarnili hosté po centrech Grepla dvě tutovky. Vzápětí na druhé straně zatáhl za záchrannou brzdu Kapounek, a jelikož se faulovalo v pokutovém území, tak se kopala penalta. Tu proměnil Kočař. Následně hosté dělali vše, aby srovnali a šance na to měli. Na domácího brankáře Košťála postupovali sami Grepl a Jiříček, ale bez brankového efektu. Branku nedali po Greplově centru Hladký ani dorážející Špatina. Až v 27. minutě vyrovnal hlavou na 1:1 po Špatinově centru Grepl.

    

      V druhé části hry zaujal jen její úvod, kdy jsme viděli rychle dvě branky. Nejprve se trefil domácí Kočař, který se prosadil na levé straně útoku a poslal domácí do vedení. Ti se z něho však dlouho neradovali. Už za dvě minuty bylo srovnáno. K míči se dostal Jiříček a míč hlavou poslal na branku domácích, kde stál dobře postavený Špatina a hlavou míč prodloužil za záda domácí brankáře. Kdo chtěl, mohl po této brance odejít a rozhodně by nelitoval. V dalších minutách se nehrál příliš záživný fotbal a diváci moc šancí neviděli. Zápas, tak skončil spravedlivou remízou.



Ohlasy k zápasu



FK Pačlavice-Dětkovice
Leoš Svobodník (trenér): V první půl hodině jsme prohospodařili šance, které jsem si vytvořili a to rozhodlo.Bod z venku i tak beru.



Sestavy


FC Soběšice
M. Košťál [-] - T. Kočař [-] , S. Kozel [-] , D. Marek [-] (81. D. Hudák [-] ) , M. Kasálek [-] , D. Střelec [-] , V. Vacula [-] , M. Krejčí [-] , J. Motyčka [-] , V. Malachta [-] , P. Hronek [-] (46. M. Zezula [-] )

FK Pačlavice-Dětkovice
M. Vitoul [-] - T. Kroupa [-] , M. Bleša [-] , P. Dostalík [-] - M. Grepl [-] , M. Špatina [-] , Z. Kapounek [-] , Z. Pučan [-] , L. Veselý [-] - J. Jiříček [-] , J. Hladký [-] (90. T. Vincenec [-] ) -

Místo: Borová. Počet diváků: 150. Rozhodčí: PRUDIL Pavel - PROKOP David, JELÍNEK Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.