5:2
(3:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.08.2015 17:00

3.kolo, Královéhradecký | Náchod | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jaroměř hlásí: Machov sestřelen


Branky


4. M. Seifert , 25. M. Škoda , 28. M. Škoda , 70. M. Škoda , 84. K. Kořen (p.) - 6. V. Scholz , 87. J. Falta
0
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Utkání nabídlo mnoho gólových příležitostí ale většina uz nich ztroskotala na špatném zakončení. Naštěstí se diváci nenudili a viděli velkou řadu branek.

Machod odjíždí z Jaroměře s "bůrem".

Řada neproměněných šancí a zasloužené vedení Jaroměře

 V nedělním zápase nemuseli diváci na gól dlouho čekat. Po kombinační hře se míč dostal k Seifertovi a ten prostřelil brankáře hostí. Po hezké akci dokázal Machov srovnat. Začalo to u Kubečka, který zatáhl míč po křídle a předložil krásnou přihrávku před prázdnou branku Šolcovi a ten neváhal a vsítil. Během utkání následovala řada neproměněných šancí na straně Jaroměře. Pak už se ale dostal ke slovu Škoda. Po prodlouženém vhazování se dostal míč až k němu a vstřelil svojí první branku v utkání. O pár minut později byl Škoda opět při chuti, kdy si vzal míč a po individuální akci zvýšil na 3:1. Do poločasu to bylo všechno.

Škoda dovršil hattrick

 Přišel čas na druhý poločas, od kterého každý kdo viděl první očekával tlak Jaroměře a navýšení skóre. Ale začal hrát také Machov, ale jeho akce neměli potřebnou účinnost. Diváci se dočkali branky až v 70. minutě, kdy dovršil svůj hattrick Škoda. Ten o chvíli později útočil na další branku ale byl sražen v pokutovém území a byl nařízen pokutový kop. K míči se překvapivě postavil brankář Kořen a ukázal, že i brankáři mají techniku na vysoké úrovní a vsítil branku. Do konce utkání byla vidět ještě jedna branka, kterou jako cenu útěchy vstřelil Falta.



Ohlasy k zápasu



Jiskra VEBA Machov
Pavel Martinec: Zasloužená výhra Jaroměře, kde měli šance na 3 zápasy dopředu.



Sestavy


FK Jaroměř B
K. Kořen [-] - L. Rejchrt [-] , J. Beneš [-] (75. P. Koller [-] ) , V. Ruprich [-] , V. Křivský [-] (46. V. Špaček [-] ) - D. Valášek [-] (69. F. Klíž [-] ) , L. Böhm [-] (54. E. Ameti [-] ) , T. Vít [-] , M. Seifert [-] (61. R. Munzar [-] ) - M. Škoda [-] , P. Železov [-] -

Jiskra VEBA Machov
J. Šulc [-] - V. Scholz [-] , L. Kubeček [-] , M. Šváb [-] (54. P. Martinec [-] ) , T. Pich [-] , R. Svatoš [-] , P. Kubeček [-] , J. Štantejský [-] (71. J. Falta [-] ) , M. Tichý [-] , O. Purtig [-] (62. J. Hurdálek [-] ) , M. Středa [-]

ŽK: 60. J. Beneš , 75. E. Ameti - 47. J. Štantejský , 73. P. Martinec , 75. T. Pich .
Místo: Růžová ulice č.2. Počet diváků: 60. Rozhodčí: Bárta David - TŮMA Lukáš, TOMÁŠŮ Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.