Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.08.2015 17:00

4.kolo, Královéhradecký | Náchod | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Broumov odjel domů bez bodů


Branky


2. O. Koval , 5. J. Máslo , 11. O. Koval , 14. J. Svoboda , 18. O. Koval , 60. L. Malina , 84. D. Hála - 22. M. Hamada
0
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Koval nejprve vsítil hattrick a poté se zranil

Zatím nejlepší začátek, co jsem kdy viděl, nám předvedl Červený Kostelec. Někteří diváci ještě stáli frontu na pivo a už to bylo 2:0, kdy padly góly během prvních 5 minut. Nejprve dlouhý míč letěl přes obranu hostí a nabíhající hráč Koval ho dokázal prodloužit za sebe, tam ale byl připraven hostující gólman, který teč Kovala nečekal a srazil ho k zemi. Sudí Gieci neváhal a odpískal pokutový kop, ke kterému se postavil sám faulovaný hráč. Říká se, že faulovaný hráč by neměl kopat penaltu, ale Koval věděl, co dělá a pohodlně dává první branku. O chvíli později se po „minele“ dostal míč až k Máslovi a ten zvyšuje na 2:0. V 11. minutě si na roh naběhl Koval a zvyšuje již na 3:0. O 3 minuty později je to 4:0, kdy se prosazuje gólově Svoboda z úhlu. A máme tu „bůra“. Pátou branku nevstřelil nikdo jiný něž Koval a dovršil svůj gólový příděl na 3 branky. Skvělá forma Kovala si vybrala svojí daň, kdy po souboji se soupeřem došlo k zranění a musel být vystřídán. To je nepříjemná zpráva i pro trenéra „A“ týmu, protože Koval patří do základní sestavy. Špatně hrající Broumov vykřesal špetku naděje. Na půlící čáře se dostal míč ke skvěle technicky vybavenému Rolníkovi a ten dokázal přejít přes jednoho hráče a průnikovou přihrávkou, jako to dělá Andrea Pirlo, našel nabíhajícího Bitnara, jenž ze strany poslal centr na volného Hamadu. Ten místo střely míč zasekl, nechal proběhnout vracející se obránce a pomalou přízemní střelou dokázal zkorigovat výsledek na 5:1 do poločasu.  

Broumov se na nic nezmohl

Druhá půle už toho tolik nenabídla. Nicméně padly 2 branky. Nejprve Malina dával na 6:1 a poté Hála po samostatné individuální akci skóroval a upravil výsledek na konečných 7:1.

 

Kdybych to zhodnotil, tak zápas nám nabídl velké množství branek. Z velké části jen na straně domácích, kteří svého soupeře dnes přejeli na plné čáře, a Broumovští by se měli nad sebou zamyslet.  



Sestavy


TJ Červený Kostelec B
J. Martínek [-] - O. Koval [-] (32. D. Marek [-] ) , R. Špelda [-] , J. Svoboda [-] , M. Barták [-] , D. Vejman [-] (60. D. Poláček [-] ) , D. Hála [-] , K. Havlíček [-] , T. Štepánský [-] (55. L. Malina [-] ) , J. Máslo [-] , J. Nývlt [-]

TJ Slovan Broumov B
J. Janouch [-] - O. Gago [-] , A. Krejčí [-] , M. Háze [-] , J. Pokorný [-] - D. Mantel [-] (75. J. Lehotský [-] ) , J. Kivák [-] , T. Bitnar [-] , M. Dostál [-] - M. Hamada [-] , J. Rolník [-] -

ŽK: 65. D. Hála - 67. J. Pokorný .
Místo: Č. Kostelec. Počet diváků: 50. Rozhodčí: Gieci Jan - KLICNAR Jan (N), KULHÁNEK Karel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.