Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.08.2015 17:00

4.kolo, Královéhradecký | Náchod | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Přestřelka vyzněla lépe pro Machov


Branky


0

V dnešním zápase přivítal Machov na svém hřišti Meziměstí a fanoušci, ani hráči se určitě nenudili, protože bylo vidět mnoho pohledných branek a nakonec s plným bodovým přídělem odchází ze zápasu domácí z Machova.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hanák zavelel k vyrovnání

Začátek zápasu vyšel lépe Machovu, kdy prvních 10 minut hrál s Meziměstím „bago“ a nepůjčil jim balón. To vyústilo ve 3. minutě v branku, kterou vstřelil po kolmé přihrávce do vápna Kubeček Lukáš, kdy si našel míč právě jeho, obešel jednoho ze soupeřů a z malého vápna se nemýlil. Pak nastala půl hodinová odmlka, kdy domácí nedokázali proměnit své šance. Nakonec se zahrával roh u branky hostů, na který si naběhl Lecnar, který z hranice malého vápna brankáři Čížkovi nedal žádnou šanci. To bylo od domácích všechno, protože do hry se dostali poté hosté z Meziměstí. Kapitán Urban vyslal za obranu Hanáka, který využil špatný výběh brankáře, kterého dokázal přelobovat a nádherným gólem snížil na 2:1. Od Hanáka to ale nebylo všechno, protože byl při chuti i nadále, hned o 6 minut později si našel centr od Šprince ,kdy z rohu malého vápna vyslal svůj projektil na zadní tyč a srovnává do poločasu na 2:2.

Lecnar se stal spasitelem

Kdo čekal, že po přestávce se už tolika vstřelených branek nedočká, jako tomu bylo v prvním poločase, tak se šeredně mýlil. Již v 49. minutě si Jakub Kubeček naváděl míč, obhodil si obránce a střelou od břevna zvyšuje na 3:2. V první půli si nedokázali udržet domácí vedení, to samé se stalo v druhém poločase hostům. Machovský útočník Martinec si našel dlouhý balón letící za obranu hostů, po nájezdu sám na branku srovnal na 3:3. O 2 minuty později se Pech dostal k centru z rohovému kopu, kde byl zcela sám na vápně a zvýšil na 4:3. To Meziměstí nepoložilo. Nejmladší hráč hostí Smrček se prosmýkl mezi obránci a utekl jim. V samostatném nájezdu ukázal svojí kvalitu a srovnal na 4:4. Je tu 87. minuta, většina fanoušků je již spokojena s remízou, ale je tu další roh, ze kterého je Machov vždy velice nebezpečný, stalo se tak i teď. Letící míč si našel Lecnara a ten rozhodl zápas,když vsítil poslední branku domácích. Nastavené 2 minuty od rozhodčího Štelziga už nevyužil ani jeden tým a zápas skončil 5:4 pro Machov.  



Sestavy


Jiskra VEBA Machov
J. Šulc [-] - L. Kubeček [-] (69. P. Kubeček [-] ) , L. Lecnar [-] , J. Kubeček [-] , T. Pich [-] , M. Šváb [-] , P. Martinec [-] (61. V. Scholz [-] ) , M. Středa [-] , J. Štantejský [-] (46. J. Kratochvíl [-] ) , O. Purtig [-] (78. J. Purtig [-] ) , R. Svatoš [-]

TJ Lokomotiva Meziměstí
P. Čížek [-] - J. Kubeček [-] , P. Smrček [-] , P. Bouška [-] , J. Škoda [-] (67. J. Matusek [-] ) , P. Šprinc [-] , M. Gereg [-] (82. V. Mareš [-] ) , A. Borůvka [-] , P. Urban [-] , L. Hanák [-] , R. Jirásek [-]

ŽK: 45. J. Kubeček , 51. O. Purtig .
Místo: Jiskra Machov. Počet diváků: 53. Rozhodčí: Štelzig Sebastian - JIRÁSEK Pavel, NYMSA Jakub.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.