Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.09.2015 17:00

5.kolo, Královéhradecký | Náchod | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Babí dokázalo několikrát srovnat, body ale zůstávaly doma


Branky


0
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hanák opět v akci!

Meziměstí začalo zápas z ostra, když v 4. minutě po stříleném centru se k odraženému míči dostal Hanák, který se skvěle zorientoval a dostal domácí do vedení.  Babí ale provedlo rychlí zvrat, kdy míč si našel Schrötter a prostřelil vše co mu stálo v cestě a vyrovnal stav utkání na 1:1.Shodný počet branek ale dlouho nevydržel, když brankář Bryksi nedokázal udržet střelu Šolce a Hanák byl na správném místě a dorazil míč do odkryté kasy. Do 30. minuty byl na hřišti poměrně klid, než po standartní situaci vyhrál hlavičkový souboj Šolc a míč se odrazil ke Smrčkovi a ten zvýšil na 3:1. Hosté se ale nevzdali a ještě do poločasu dokázali snížit stav utkání.  Překopnutý míč se dostal přes obranu Meziměstí, která zůstala stát na místě se zvednutou rukou v domnění, že šlo o ofsajd, ale letící míč si našel Lišku, který pelášil sám na branku a bez problému zakončil mezi 3 tyče. 

Obrat se nekonal

V druhém poločase byla vidět řada nepřesností a neproměněných šancí. Babí zavelelo k vyrovnání, když hosté našli skulinku v obraně domácích a pronikající Fidler si to mířil sám na branu a vyběhnutěho brankáře Čížka přeloboval nikdo z domácích už míč nedokázal odkopnout. Domácí ovšem nechtěli připustit ztrátu bodů a to se jim nakonec povedlo. K přímému kopu z velkého vápna se postavil Šolc a jeho střela vymetla všechny pavučinky v bráně Bryksiho. Do konce zápasu mělo Meziměstí ještě několik šancí, avšak nedokázalo zvýšit svoje vedení.  Po zápase plných krásných branek nakonec body zůstávají zaslouženě doma. 



Sestavy


TJ Lokomotiva Meziměstí
P. Čížek [-] - P. Smrček [-] , P. Šolc [-] , P. Gajdoš [-] , P. Šprinc [-] , A. Poliak [-] , P. Bouška [-] (78. J. Ptáček [-] ) , A. Borůvka [-] (82. J. Matusek [-] ) , P. Urban [-] , L. Hanák [-] , R. Jirásek [-]

SK Babí
P. Bryksi [-] - J. Novotný [-] , P. Adámek [-] , P. Liška [-] , J. Fetter [-] - P. Bryksi [-] , M. Schrötter [-] - T. Fidler [-] - M. Saučuk [-] (46. L. Matys [-] ) , M. Hron [-] (75. D. Holbík [-] ) , S. David [-]

ŽK: 59. A. Poliak , 72. P. Bouška , 84. L. Hanák - 53. T. Fidler , 55. J. Novotný , 72. P. Liška , 86. M. Hron .
Hráči zápasu: L. Hanák , P. Smrček - P. Liška .
Místo: Sokol Ruprechtice. Počet diváků: 90. Rozhodčí: Pálka Martin - ŠKORPÍK Milan (N), HRON Milan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.