2:2
(2:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.09.2015 17:00

5.kolo, Královéhradecký | Náchod | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Remíza nepomohla ani jednomu


Branky


0

podrobnosti připravujeme

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Lazorka vstřelil výstavní branku

V Teplicích se v sobotu odehrál zápas o spodní část tabulky a oba celky usilovaly o to, kdo se odpoutá ode dna a nastartuje hon za body. Začátek zápasu nám moc pěkných momentů nenabídl. Až v 19. minutě jsme byli svědky obdivuhodného fotbalového momentu, když byl odpískán faul proti domácí brance. Odkutálený míč si vzal do rukou Nožka a postavil si ho na místo, kde byl hráč faulován.  Rozeběhl se a vyslal svůj projektil do horního růžku branky, kam za žádnou cenu brankář Oubrecht nemohl dosáhnout. Je jen škoda, že se nenatáčí některé zápasy Okresního přeboru kvůli takovým momentům.  Radost z vedení hostům nevydržela dlouho. O 3 minutky později  po zataženém míči a centru se dostal  k zakončení  Žižka a nemýlil se. Těsně před hvizdem rozhodčího Škody se akce do puntíku opakovala. Tentokrát na konci stál Fichtner Zdeněk a dostal Teplice do vedení.

Mezileská obrana fungovala na jedničku

Druhá polovina byla velice vyrovnaná a střídala se šance za šancí. Jedinou z nich dokázali proměnit hosté z Mezilesí, kdy se prosadil v 60. minutě Lazorka. Domácí dostali soupeře několikrát pod tlak, ale skvěle bránící Mezilesí už žádný gól nepřipustilo. A tak se oba týmy museli rozloučit se ziskem 3 bodů a spokojit se s remízou. Do dalších zápasů budou muset oba celky zabrat, aby se vyhnuli sestupovým příčkám, protože prozatím to s nimi nevypadá vůbec dobře.  



Ohlasy k zápasu



TJ SOKOL Mezilesí
Bárta - trenér: Pro nás je remíza z Teplic dobrá. Poměrně překvapivá, ale myslím si, že to nastolilo trend a měli jsme pohovor s hráči aby na sobě zarpacovali a byl trošku zlepšený výkon se to projevilo.



Sestavy


TJ Slavoj Teplice nad Metují
M. Oubrecht [-] - P. Šubrt [-] , V. Kuchta [-] (46. A. Skuřenský [-] ) , M. Matouš [-] , L. Pásler [-] (77. T. Řeháček [-] ) - Š. Kalaš [-] (54. R. Lauryn [-] ) , Z. Fichtner [-] , M. Veselik [-] (69. D. Kretschmer [-] ) , J. Žižka [-] - D. Kalaš [-] , T. Mucha [-]

TJ SOKOL Mezilesí
R. Škoda [-] - M. Holý [-] , J. Otman [-] , M. Kárník [-] - D. Vaněk [-] , J. Drašnar [-] (85. L. Bartoš [-] ) , D. Švika [-] , M. Vítek [-] (62. M. Hanuš [-] ) - L. Nožka [-] , J. Lazorka [-] - J. Vítek [-] (71. J. Macháček [-] )

ŽK: 12. L. Pásler - 50. M. Vítek , 87. L. Nožka , 90. J. Macháček .
Hráči zápasu: J. Žižka .
Místo: Slavoj Teplice n.M.. Počet diváků: 65. Rozhodčí: Škoda Martin - ŠTELZIG Sebastian, KOUCKÝ Lukáš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.