Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.10.2015 14:30

12.kolo, Jihomoravský | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jasná záležitost


Branky


0

     V předposledním domácím zápase Ráječko přivítalo soupeře z Jevišovic, který se v této sezoně trápí a se ziskem třech bodů se krčí na posledním místě tabulky.  Trenér Vašíček měl k dispozici po dlouhé době zase kompletní kádr a tak sestavu mohl tvořit čistě s ohledem na taktiku.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

 

Nejprve dvě varování a pak úder – v druhé minutě prošel za obranu Martin Sehnal, jeho střelu vytěsnil na roh Vacula. V sedmé minutě Kuba Sedlák zahrál rohový kop z kterého domácí trefili břevno, následnou dorážku uklidili hostující obránci. V deváté minutě se kopal rohový kop, Kuba Sedlák opět perfektně našel na první tyčce Martina Sehnala, který otevřel skóre – 1:0. Velmi důležitý první gól  domácí evidentně uklidnil. V 11.minutě  Vavřík vystihl rozehrávku hostů, rozběhl se protiútok, Martin Sehnal si dvakrát vyměnil míč s Mičkem a Kuba finální přihrávku uklidil do prázdné branky – 2:0. V 17.minutě Honza Horáček dobře přenesl hru na naběhnutého Michala Zouhara, ten našel centrem na penaltě číhajícího Martina Sehnala, kterého zboural hostující obránce a byla odpískána jednoznačná penalta – Kuba Mičko bezpečně proměnil a zvýšil na 3:0. 25.minuta – brankář hostů poslal přihrávku na stopera, kterého výborně presoval Michal Zouhar, míče se zmocnil a vybídl dobře naloženého Sehnala a Martin s přehledem zvýšil na 4:0. Jen o minutu později to mohlo být pět, Marin Vavřík se perfektně uvolnil od lajny, šajtlý poslal centr do vápna, Kuba Mičko lehce trknul do míče, který jen těsně minul levou tyč hostující branky. 33.minuta, Michal Zouhar opět pěkně vybídl za obranu Martina Sehnala, který z úhlu tvrdě vypálil, dobře se prezentoval brankář Vacula a tuto bombu vyrazil na roh. 35.minuta, rohový kop Jevišovic, Jindra byl podle mého názoru nedovoleně atakován, míč neudržel a hosté balón dorazili do branky. 37.minuta – narážečka Sehnala se Mičkem na konci akci Martin Sehnal zvýšil na 5:1, zkompletoval hattrick a zároveň stylově oslavil své 34 narozeniny, které v den zápasu slavil. 

 

     Do druhého poločasu šli domácí s bezpečným náskokem 5:1. 57.minuta Honza Gryc se málem dostal do zakončení, když si naběhl na přetažený rohový kop. V 60.minutě následovalo trojí střídání, ze hřiště šlo trio Neděla, Gryc a za velkého potlesku i oslavenec a autor třech branek Martin Sehnla. Na hřiště se dostali Daněk, Zeman a Honza Horák. V 63. minutě domácí dopustili závar před Bednářem, ale brankou to neskončilo. Následně se mohl prosadit v rychlém protiútoku Honza Horák, ale jeho zakončení přečetl Vacula. V 73.minutě  propadla kolmice hostů za obranu, výtečným zákrokem zneškodnil skluzem Kuba Tenora, míč ještě zachránil u lajny, kdy všichni mysleli, že se bude vhazovat a dlouhou přihrávkou poslal na steč opět Horáka, ten ani na podruhé  brankáře Jevišovic nepřekonal. 75.minutě se Kuba Mičko efektně zbavil obránce hostů u rohového praporku, na zpětnou přihrávku nedosáhl ve vápně nikdo z našich, tak se do míče opřel z druhé vlny Kuba Tenora a propálil vše co mu stálo v cestě.. V 88.minutě rohový kop Jevišovic, k odraženému míči se doslat nejrychleji Svoboda a snížil na 6:2. 



Sestavy


SK Olympia Ráječko
J. Bednář [-] (78. A. Růžička [-] ) - J. Gryc [-] (60. R. Zeman [-] ) , T. Koutný [-] - J. Horáček [-] , M. Vavřík [-] (71. M. Šplíchal [-] ) , M. Zouhar [-] , J. Sedlák [-] , M. Neděla [-] (60. M. Daněk [-] ) - J. Mičko [-] , J. Tenora [-] , M. Sehnal [-] (60. J. Horák [-] )

Fotbal Jevišovice
J. Vacula [-] - M. Svoboda [-] , M. Benda [-] (46. J. Němec [-] ) , L. Fiedler [-] , Z. Šilinger [-] (70. M. Dohnal [-] ) , T. Makovička [-] , J. Jurka [-] , M. Pojer [-] , V. Jurka [-] , M. Bláha [-] , T. Dufek [-]

ŽK: 59. J. Gryc - 32. Z. Šilinger , 55. M. Pojer , 62. M. Svoboda . ČK: 68. L. Fiedler .
Místo: Ráječko. Počet diváků: 150. Rozhodčí: Krbůšek Radim - PUTNA Pavel, HANÁK Radim.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.