4:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.10.2015 14:30

12.kolo, Jihomoravský | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Krumlov nenechal nic náhodě a jasně vyhrál


Branky


36. J. Beran , 48. P. Machotka , 67. V. Řezáč , 75. V. Řezáč (p.)
0

     Domácí opět potvrdili,že jejich výkony venku a doma jsou jsou jako nebe a dudy a po debaklu v Lanžhotě udrželi domácí neporazitelnost. Morenda sice tentokrát nepřijela v nejsilnější sestavě,ale domácí mužstvo od první minuty předvádělo dobrý fotbal a bylo zřejmé,že jde cílevědomě za ziskem tří bodů

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

     Na první a jak se ukázalo vítězný gól jsme si počkali po několika šancích domácíh až do 36.minuty,kdy se důrazem prosadil ,opět dobře hrající, Beran,který má mimořádný „čich na góly“.

     Po změně stran hned ve 48.min. byl  první u míče odraženého od tyče po Beranově střele Machotka a v tu chvíli bylo jasné,že domácí už o výhru nic nepřipraví. Navíc v 51.min. Březinu v sólovém úniku zastavil bránící Veselovský chycením rukama a následovala červená karta a přesilovka domácích. V té se dvakrát prosadil Řezáč. Poprvé střelou z hranice šestnáctky v 67.min. a podruhé v 75.min. z penalty nařízené za podražení Čihala. Závěr zápasu byl už v jasné režii domácích. Ti přesnou kombinací nedávali soupeři vůbec žádnou šanci ohrozit vážněji Bognera v jejich brance,který se tak šestou nulou dotáhl na nejlepší gólmany v soutěži. Přes několik dalších  šancí domácích již zůstal výsledek nezměněn. 



Sestavy


FC Moravský Krumlov
M. Bogner [-] - J. Svoboda [-] , J. Matějka [-] , D. Vošmera [-] , P. Klodner [-] (76. R. Bohunský [-] ) - F. Kolegár [-] (69. F. Čihal [-] ) , M. Kabelka [-] , T. Březina [-] (73. J. Staněk [-] ) , P. Machotka [-] - V. Řezáč [-] , J. Beran [-]

SK Moravská Slavia Brno
J. Dvořák [-] - M. Türscherl [-] , M. Kršák [-] - T. Veselovský [-] , T. Buršík [-] , L. Černý [-] , V. Logara [-] - J. Veselý [-] , J. Štourač [-] - P. Doubek [-] , J. Skoupý [-] (69. J. Koky [-] )

ČK: 51. T. Veselovský .
Místo: Moravský Krumlov. Počet diváků: 140. Rozhodčí: Štipčák Martin - JELÍNEK Jaroslav, KUNICKÝ Libor.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.