2:3
(2:2)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.08.2015 14:15

3.kolo, Královéhradecký | Trutnov | III. třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Trápení Libče pokračuje


Branky


32. L. Herout , 38. M. Vondrák - 20. T. Roman , 42. V. Pišl , 72. K. Benček
0

Na půdu Libečské Jiskry dorazil nováček soutěže z Kuksu. Ten dokázal v prvním kole potrápit favorita ze Svobody a tak se čekalo, co předvede na půdě dalšího favorita. Nakonec šťastně bral všechny body a Libeč, jeden z kandidátůna postup je po dvou kolech bez bodu na samém chvostu tabulky. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Na krásné přírodní trávě v Libči viděli diváci hned pět branek, ovšem k jejich nelibosti hned tři v domácí síti. Kuks se tak stává překvapením a možná i černým koňem soutěže, naopak jeden z největších favoritů Libeč zůstává překvapivě po dvou kolech bez bodu!

Na držení míče se nehraje

Do utkání, které se hrálo netradičně již ve 14:15 vstoupila aktivněji domácí Libeč. Míč držela na svých kopačkách a kontrolovala hru. Největší podíl na tom měl hračička Miloš Odl, který byl opět hlavním motorem týmu společně s neúnavným Ullrichem. K překvapení hrstky přítomných fanoušků to ale byli hosté, kdo šel ve 20. minutě do vedení. Libeč si dál hrála svou hru, která byla tentokrát plná nepřesností a když už se domácí borci dostali do nějaké větší příležitosti, pálili slepými. Až ve 32. minutě se po krásném uvolnění a ještě lepší přihrávce Ullricha prosadil z besprostřední blízkosti nestárnoucí forvad Herout. Zanedlouho se domácí mohli radovat znovu, když přízemní přímí volný kop Vondráka skončil až v hostující síti. Pak ale Libeč jakoby přestala hrát a byla za to potrestána brankou do šatny. Akci po pravé straně zakončil šťastně hostující Pišl a do kabin se tak šlo za stavu 2:2. 

Gólová impotence domácích

Domácí chtěli rychle skórovat a totéž nepovolit soupeři. To byl jasný cíl při vstupu na trávník do druhého dějství. Nic z toho se však nestalo. Libeč se sice místy dostávala do šancí, ale ani jedna z nich ne a ne skončit v hostující síti. A jak se již znovu ukázalo, na držení míče se nehraje. V 72. minutě přišel rohový kop hostů, který domácí obrana nedokázala na třikrát odvrátit a byla z toho rozhodující branka na 2:3. Libeč sice v závěru dostávala Kuks pod tlak, ale nedokáazala z něj nic vytěžit a tak si všechny tři body domů odvezl Kuks. 



Sestavy


TJ Jiskra Libeč
W. Nývlt [-] - L. Herout [-] , M. Ullrich [-] , T. Meisner [-] , V. Špaček [-] , M. Odl [-] , M. Záleský [-] , M. Vondrák [-] , M. Odl [-] , D. Mišovič [-] , J. Taláb [-]

TJ Jiskra Kuks
J. Kopecký [-] - P. Pospíšil [-] , T. Roman [-] , D. Petera [-] , J. Kancnýř [-] (42. M. Staněk [-] ) - V. Pišl [-] , K. Benček [-] , J. Pojezdný [-] - M. Odvárka [-] , M. Texl [-] (72. Z. Jarůšek [-] ) - V. Zlámal [-] (46. D. Coufal [-] )

ŽK: 68. T. Roman , 73. M. Odvárka .
Místo: Libeč. Počet diváků: 45. Rozhodčí: PELC Michael - PILNÝ Filip, SMOLA Vojtěch.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.