Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.08.2015 17:00

3.kolo, Královéhradecký | Trutnov | III. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kočka s myší


Branky


4. P. Havlík , 6. P. Havlík , 32. L. Kouba (p.) , 39. V. Soukup , 42. V. Smola , 45. V. Smola , 73. V. Smola , 74. V. Smola - 78. R. Srníček
0

Na počátku toho utkání byly karty rozdány jasně. Volanov, který má postupové ambice se chtěl po zaváhání v Bernarticích před vlastními fanoušky vytáhnout a to se mu povedlo na jedničku. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Utkání slibovalo hodně branek, především v hostující síti a to se postupem času ukazovalo. Domácí potvrzovali zkušenosti z vyšších soutěží a Chotěvice se znovu stali otloukánkem. Ostatně nikdo nic jiného neočekával. Proto byl bod z utkání s Lamperticemi obrovský úspěch. 

Po půlhodině bylo hotovo

Volanov nechtěl ponechat nic náhodě a do utkání vlétl jako uragán. Po šesti minutách hry to bylo 2:0 a nikdo by se nedivil, když by domácí přidali ještě další branky, jelikož spoustu dalších šancí zůstalo neproměněných. Ovšem domácí chtěli mít rozhodnuto už v prvním dějství a tak ke dvěma brankám Havlíka ještě do poločasu přidali další kapitán Kouba z penalty, Soukup a dvakrát Smola. Do kabin se tak šlo za rozhodnutého stavu 6:0.

Smola a kosmetická úprava

Do druhého poločasu se šlo s jasnými cíli-nezranit se a zahrát si fotbal. Obě poselství si mohli hráči po utkání odškrtnout. Volanov si hrál co potřeboval. Držel míč, soupeře nepouštěl do šancí a naopak ještě dvě krásně připravil pro Smolu, jehož gólový součet se zastavil na čísle 4! Nakonec se v 78. minutě dokázali prosadit i hosté, aby alespoň kosmeticky upravili výsledek na konečných 8:1. Ještě že to z Volanova domů nemají daleko. 



Ohlasy k zápasu


FK Sokol Volanov
Tomáš Voňka: Utkání se hrálo ve stylu kočka-myš.




Sestavy


FK Sokol Volanov
T. Trailin [-] - L. Kouba [-] , T. Voňka [-] , T. Gabriel [-] (46. J. Trojánek [-] ) - J. Nývlt [-] , J. Pýcha [-] , M. Procinger [-] , V. Soukup [-] , D. Musil [-] (68. V. Holubec [-] ) - P. Havlík [-] (16. V. Smola [-] ) , D. Prokop [-] (46. V. Mach [-] ) -

TJ Sokol Chotěvice
K. Petik [-] - D. Solnička [-] , M. Vedmoch [-] , M. Kindler [-] , T. Pešta [-] (46. F. Karásek [-] ) , L. Dočekal [-] (46. O. Šmejkal [-] ) , L. Horák [-] , P. Bíba [-] , M. Odvárka [-] (46. R. Srníček [-] ) , J. Link [-] , K. Šmejkal [-]

ŽK: 80. V. Mach .
Místo: Volanov. Počet diváků: 40. Rozhodčí: Matras Vojtěch - KUŽEL Richard (N), KOBOS Matěj (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.