3:1
(0:1)
16. J. Petr
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.09.2015 16:30

8.kolo, Královéhradecký | Trutnov | Okresní přebor, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Padne Poříčí na samé dno?


Branky


0

Podhůří bylo před utkáním s Poříčím jasným favoritem. To se však nechtělo dát bez boje, jelikož krize která na žlotomodré padla nebere konce. Jak si vedli v Kocběři?

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Do pauzy se rodilo překvapení

Utkání začalo oťukávanou obou celků za účelem nevyrobit zbytečnou chybu, která by mohl "obstarat" vedoucí brank utkání. Ovšem ani s přibívajícím časem nepřicházel fotbal, na který se diváci těšili. Domácí jakoby na utkání rezignovali. Bez pohybu, bez boje, zkrátka bez ničeho. A že by bylo Poříčí v tomto ohledu jiné? To ani náhodou. Za zmínku stojí fakt, že domácí v prvním dějství nevystřelili ani jednou (!) a hosté ze své jediné střely v prvním poločase otevřeli skóre. Nutno však dodat, že střela z volného přímého kopu byla fantastická a určila poločasové skóre 0:1. 

Domácí museli zabrat

Do druhého dějství jakoby přišel úplně jiný tým v domácích dresech, než který se prezentoval v poločase prvním. Najednou to na hřišti hýřilo pohybem, důrazem, střílelo se. Utkání nabralo ráz a Poříčí už nejspíš tušilo, že odvést z Harty body bude úkol nad jejich síly. Hned ve 48. minutě srovnal Smejkal a domácí dostali do žil nový impuls. Druhý poločas se hrál téměř na jednu bránu a logickým vyústěním domácího tlaku byla branka na 2:1 resp. na 3:1 obě branky jako přes kopírák. Nádheré střely z hranice pokutového území, kterým za záda bezmocného brankáře Poříčí ještě dopomáhala pravá tyč. Poříčí se tak dál nebezpečně přibližuje sestupovému pásmu, naopak Podhůří drží kontakt s čelem tabulky. 



Ohlasy k zápasu


TJ Jiskra Podhůří
Vedoucí mužstva domácích: Utkání dvou rozdílných poločasů. Do toho druhého jakoby přišlo po ostré slovní domluvě jiné mužstvo a už to šlo samo.




Sestavy


TJ Jiskra Podhůří
P. Kulhánek [-] - T. Hladík [-] - P. Přívratský [-] , E. Zdržálek [-] (68. P. Provazník [-] ) - D. Zdržálek [-] , Z. Smejkal [-] - I. Lastomirský [-] , J. Gregor [-] , J. Žďara [-] , D. Zíta [-] (77. O. Študent [-] ) , T. Pařez [-]

FK Poříčí u Trutnova
T. Svoboda [-] - J. Jandera [-] , J. Gruber [-] , Z. Tomšík [-] , D. Geisler [-] - M. Pilný [-] , M. Souček [-] (46. J. Kuric [-] ) - J. Kuric [-] - M. Pavlišta [-] , J. Chaloupka [-] (90. L. Picek [-] ) , J. Petr [-]

ŽK: 23. J. Gregor - 30. D. Geisler , 40. M. Souček , 57. J. Gruber , 66. J. Chaloupka .
Místo: Podhůří. Počet diváků: 80. Rozhodčí: DOLEJŠÍ Jan - HAVEL David (N), SCHEJBAL Stanislav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.