4:1
(1:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.09.2015 16:30

8.kolo, Královéhradecký | Trutnov | Okresní přebor, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Derby pro Vítěznou


Branky


0

Derby dvou nesmiřitelných rivalů slibovalo solidní podívanou vzhledem k výsledkům obou soupeřů z předchozích střetnutí. Zvláštní příchuť mělo i pro kanonýra Víťu Robka, který oblékal dresy obou dnešních soupeřů. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Srovnání přišlo až v samém závěru

Do derby vstupovala jako mírný favorit domácí Vítězná, ale Mostek nechtěl darova body zadarmo a ukázal to hned v úvodu utkání. V 6. minutě si na přetažený rohový kop naskočil Hampl, v domácí šestnáctce byl nejvyšší a přesnou hlavičkou poslal za obrovské radosti hostujících fanoušků Mostek do vedení. Vítězná poté začala držet míč a zejména ve středu pole svého soupeře o třídu přehrávala. Ovšem když už se dostal domácí Sokol do nějaké vážnější příležitosti, brankář Hlušička mohl zůstat v klidu, jelikož zakončení domácích borců bylo na štíru. Až v samém závěru se konečně dokázali domácí trefit mezi tři tyče a byla z toho pohledná branka, které orámovala první dějství. 

Víťa Robek!

Kdo jiný? Umí si vůbec někdo fotbal ve Vítězné představit bez tohoto malého velkého fotbalisty? Neuběhla ani minuta druhého dějství a kdo jiný než právě Robek si vzal míč za půlící čarou a nikdo jej už nebyl schopný zastavit. To až vlnící se síť za Hlušičkovými zády. Po studené sprše z konce prvního a úvodu druhédo dějství se konečně znovu probudili i hosté, ovšem jejich snaha o vyrovnání se minula účinkem. Žádné větší šance nepřicházeli a když 10. minut před koncem zahodili asi největší šanci druhého poločasu, přišel trest! Trest z kopačky? Ano tipujete správně! V 85. minutě se opět oslavoval muž s číslem 10 na zádech. Robek svým druhým gólem v zápase utkání rozhodl. Aby toho nebylo málo, o minutu později ještě naservíroval balon osamocenému útočníkovi domácích a ten již měl jednoduchou práci. 



Ohlasy k zápasu


Sokol Vítězná
Trenér domácích: Co bychom si bez něho počali?!

FK Mostek
Trenér hostujícího celku: Hra nebyla tak jednoznačná jak ukazuje konečné skóre, ale takový je fotbal.



Sestavy


Sokol Vítězná
J. Daniel [-] - O. Pacák [-] , D. Tichovský [-] - J. Vohnout [-] - V. Robek [-] (88. J. Mencl [-] ) - T. Krákora [-] , L. Čechovič [-] , F. Kňourek [-] , T. Mencl [-] , E. Pivoňka [-] , M. Vojtíšek [-]

FK Mostek
J. Hlušička [-] - L. Truhlář [-] (68. J. Piwko [-] ) , D. Duchek [-] , R. Záruba [-] , J. Duchek [-] - J. Brádle [-] (46. O. Lashchuk [-] ) , M. Bogáň [-] , J. Polák [-] , V. Zigo [-] (57. O. Kubín [-] ) - T. Hampl [-] , T. Krkonoška [-]

ŽK: 49. D. Tichovský , 66. E. Pivoňka - 83. J. Piwko .
Místo: Vítězná. Počet diváků: 60. Rozhodčí: Pilný Filip - MLYNÁŘ Pavel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.