6:0
(5:0)
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Výkon týmu: --

6:0
(5:0)

Výkon týmu: --

Rozhodčí --

Výkon týmu: --

Hodnocení

 
Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

 

Mostek nedal v derby Třemešné šanci


Branky


8. D. Duchek , 11. O. Kubín , 14. T. Hampl , 24. M. Bogáň , 39. T. Hampl , 55. O. Kubín
0

Malé okresní derby se hrálo na půdě Mostku, který přivítal nováčka z Bílé Třemešné. Před solidní diváckou kulisou se mělo odehrát vyrovnané utkání plné bojovnosti. Bylo to ale opravdu tak?

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rozhodnuto po čtvrt hodině

Derby se odehrálo před velmi slušnou diváckou návštěvou. Hostující tým přijeli podpořit fanoušci s bubny a o své přítomnosti dávali hlasitě vědět už před utkáním. Jejich hlasivky však umlčeli domácí během dvanácti minut, když hned třikrát skórovali. Mosteckým hráčům vyšel vstup do utkání naprosto fantasticky! Po hlavičce D. Duchka, dorážce Kubína a samostatném úniku Hampla rozehráli zápas velkém stylu a po čtvrt hodině hry bylo v podstatě rozhodnuto, když na ukazateli skóre svítil stav 3:0. Poté proměnil další samostatný únik Bogáň, který se z branky radoval po téměř dvou letech a do přestávky stihl přidat svůj druhý gól v utkání Hampl. Hosté se mohli prosadit za stavu 3:0, ale D. Wagenknechta skvěle vychytal domácí Hlušička.

Nebylo co řešit

Na začátku druhého poločasu skoro třicetimetrový aut Krkonošky přistál na hlavě Kubína, a sváteční hlavičkář mohl slavit svůj druhý gól v utkání. Domácí měli ještě další šance, ale na jejich pojetí hry již bylo vidět, že mají nahráno. Koneckonců i na hře hostů bylo patrné, že utkání se dohraje v poklidu a na celkovém stavu se již nc moc měnit nebude.



Ohlasy k zápasu


FK Mostek
Vedoucí mužstva domácích: Výhru jsme věnovali našemu spoluhráči a kamarádovi, který s námi nemohl být na hřišti, jelikož měl svůj velký den. Konečně se oženil.

TJ SOKOL Bílá Třemešná B
Kapitán hostů: K utkání není z naší strany co říct. Výsledek bohužel hovoří za vše.

Sestavy


FK Mostek
J. Hlušička [-] - L. Truhlář [-] , D. Duchek [-] , R. Záruba [-] , J. Duchek [-] - O. Kubín [-] , V. Jirák [-] , J. Polák [-] (38. T. Krkonoška [-] ) , V. Zigo [-] (72. J. Piwko [-] ) - T. Hampl [-] - M. Bogáň [-]

TJ SOKOL Bílá Třemešná B
M. Dobřichovský [-] - D. Semerák [-] , J. Kött [-] , M. Wagenknecht [-] (65. M. Hažer [-] ) , P. Ježek [-] - P. Špaček [-] , J. Jákl [-] , A. Forman [-] (55. L. Zlatník [-] ) , J. Stolín [-] - D. Wagenknecht [-] , M. Jákl [-]

ŽK: 20. L. Truhlář , 36. M. Bogáň , 80. J. Piwko - 38. J. Jákl , 66. M. Jákl , 70. J. Kött , 78. M. Hažer .
Místo: Mostek. Počet diváků: 80. Rozhodčí: Seidel Miroslav - HRUŠIČKA Jiří (N), TARANT Martin (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.