5:1
(3:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.10.2015 16:00

10.kolo, Královéhradecký | Rychnov | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Deštné potvrdilo herní fazonu a sťalo Meziříčí pěti brankami


Branky


18. J. Ježek , 25. J. Vítek , 37. M. Tuček , 57. M. Tuček , 71. J. Koza - 42. M. Hejlek
0

Fotbalisté Deštného potvrdili stoupající formu a porazili na domácím hřišti poslední celek tabulky z Českého Meziříčí 5:1. Průběh zápasu, ve kterém exceloval záložník Michal Tuček, ovlivnilo nepříznivé počasí. V silném větru a mrazivé teplotě byla obě mužstva ráda, když rozhodčí utkán po devadesáti minutách ukončil.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas takřka rozhodl utkání

Deštné, doslova namlsané výhrou ve Vamberku, nastoupilo do utkání s Meziříčím ve skvělé pohodě. V důsledku nevyzpytatelných poryvů větru a špatného terénu se domácím v prvním poločase moc nedařila kombinace, která je zdobila v předchozích zápasech. V útoku navíc naráželi na dobře organizovanou obranu a skvěle chytajícího brankáře Kašpara. Přesto se už v průběhu prvního dějství mohli radovat hned ze tří branek. Skóre zápasu nejdřív otevřel v 18. minutě Jan Ježek, o sedm minut později přidal druhý gól Jakub Vítek, třetí trefu zajistil ve 37. minutě Michal Tuček. Všechny tři branky padly po rychlých brejcích aktivně hrajícího domácího mužstva. Za Meziříčí stačil do konce poločasu snížit po dobře rozehraném rohovém kopu a menší pomoci větru Milan Hejlek.

Ve druhé půli si domácí znovu s chutí zastříleli

V druhé půli se herní obraz utkání vůbec nezměnil. Hosté se na žádné větší ohrožení domácí brány nezmohli a Deštné potrestalo jejich chyby dalšími dvěma střeleckými zásahy. V 57. minutě zvyšoval na 4:1 svým druhým gólem v zápase Michal Tuček. 71. minuta naopak patřila Jiřímu Kozovi, který po dalším rychlém brejku zakulatil skóre svého týmu na pět gólů.

 

Po závěrečném hvizdu si obě mužstva mohla gratulovat k tomu, že utkání, které se odehrálo v náročných podmínkách, přežila bez úhony. Deštné navíc získalo třešničku na dortu v podobě další tříbodové výhry. Meziříčí další těžkou porážku.



Ohlasy k zápasu


FK Deštné v O.h.
Pavel Novák: K zápasu jsme nastoupili v sestavě, v níž bychom mohli konkurovat každému z přeborových soupeřů. Zpočátku se nám ale nedařila kombinace. Nakonec se nám podařilo vstřelit několik branek, hosté se de facto k ničemu nedostali. Utkání bylo hodně ovlivněno větrem a zimou. Byly jen tři stupně, rozhodčím se půjčovaly tepláky… Oběma mužstvům i rozhodčím proto patří obdiv.




Sestavy


FK Deštné v O.h.
L. Vých [-] (63. P. Cejnar [-] ) - Z. Lanta [-] , J. Kánský [-] , J. Vítek [-] , J. Černý [-] - M. Tuček [-] , L. Macháček [-] , J. Koza [-] (80. D. Fidler [-] ) , R. Kubíček [-] - P. Kříž [-] (60. L. Kujal [-] ) , J. Ježek [-] (60. L. Veselý [-] )

FC České Meziříčí B
A. Kašpar [-] - F. Petr [-] , D. Španiel [-] , M. Ševc [-] , M. Slezák [-] , P. Tomášek [-] , J. Štěpán [-] , K. Vošvrda [-] , M. Hejlek [-] , J. Kubíček [-] , P. Čepela [-]

ŽK: 59. J. Ježek , 70. J. Vítek , 81. L. Veselý - 40. M. Slezák .
Místo: Deštné v O.h.. Počet diváků: 30. Rozhodčí: Jedlinský Miroslav - BROULÍK Miroslav, RUDOLF Jakub (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.