0:3
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.10.2015 15:30

11.kolo, Královéhradecký | Rychnov | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Javornice zabrala a vyloupila Žďár


Branky


0

Javornice předvedla ve Žďáru skvělé představení a po brankách Kráčmera, Plašila a Krejčího bez zaváhání zvítězila 3:0. Vyrovnané utkání rozhodla první branka hostí, kterou vstřelil v závěru prvního dějství javornický Jakub Kráčmer. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vyrovnané utkání načala trefa "do šatny"

Zápas osmého a devátou celku tabulky sliboval zajímavou podívanou už přes vlastním výkopem. Žďárští v něm přivítali nevyzpytatelného soupeře, který proplouvá podzimní částí sezony jako na houpačce. Úvod vypjatého střetnutí byl podle předpokladů hodně vyrovnaný. Žďářští se prezentovali několika menšími šance a jednou nastřelenou tyčí, v útoku se podobným způsobem činili i hosté. V závěru první pětačtyřicetiminutovky to ale vypadalo, že se obě mužstva rozejdou do kabin za bezbrankového stavu. Takový vývoj však odmítl hostující Jakub Kráčmer, kterému se šťastným gólem do šatny podařilo poslat Javornici do vedení.  

Druhá půle už patřila jenom Javornici

Druhý poločas už proběhl v jasné režii javornických fotbalistů. Domácí celek se z inkasovaného gólu o přestávce nedokázal vzpamatovat a zápasem se vyloženě protrápil. Javornice na druhé straně přidala na vlastní brankové konto další dva zásahy. V 68. minutě nejprve zvyšoval na rozdíl dvou gólů Michal Plašil, v 78. zaúřadoval popáté v sezoně osmnáctiletý Adam Krejčí.

 

Javorničtí si díky výhře 3:0 připsali už pátý podzimní triumf. Žďár se v poslední době trápí. 



Ohlasy k zápasu


Žďár
Petr Malijovský: Utkání bylo celkem vyrovnané, i když výsledek vypadá jednoznačně. Rozhodl první gól, který dali se špetkou štěstí hosté. Pak už jsme se jen trápili. Dostali jsme se do pěkných problémů. Citelně chybí především zraněný Vacek. Sportovně musím uznat, že na víc toho času nemáme.




Sestavy


Žďár
M. Šrajbr [-] - P. Škoda [-] , J. Moravec [-] (78. R. Veselka [-] ) , P. Rydrych [-] - M. Sychra [-] (81. J. Procházka [-] ) , L. Cabalka [-] (75. P. Křížek [-] ) , J. David [-] , M. Baše [-] - R. Moravec [-] (46. P. Kafka [-] ) , J. Maleček [-] - J. Burda [-]

Javornice
L. Kasper [-] - J. Nosek [-] (84. J. Hovorka [-] ) , J. Resl [-] , P. Kasper [-] (71. L. Harbich [-] ) , D. Suk [-] - J. Kovaříček [-] , J. Krunčík [-] (46. A. Krejčí [-] ) , J. Kráčmer [-] (79. M. Plíhal [-] ) , M. Štěpánek [-] , M. Šrefl [-] - M. Plašil [-] (70. J. Bárta [-] )

ŽK: 14. M. Sychra , 45. M. Šrajbr , 45. J. Burda , 90. P. Křížek - 50. J. Kráčmer . ČK: 66. J. Burda .
Hráči zápasu: J. Kráčmer , M. Plašil , A. Krejčí .
Místo: Žďár n.O.. Počet diváků: 50. Rozhodčí: Roleček Jan - ŠRAJBR Jiří (N), KRUNČÍK Jaroslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.