3:2
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.10.2015 14:30

12.kolo, Královéhradecký | Rychnov | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Fantazia pokračuje, Lukavice zvítězila už podvanácté v řadě


Branky


0

Výhra, výhra a zase jenom výhra. Lukavičtí fotbalisté ani po dvanácti odehraných kolech nepoznali hořkou pachuť porážky. Další slastný triumf na své konto přidali v sobotu, když na vlastním hřišti udolali nebezpečné Častolovice v poměru 3:2. Na prodloužení unikátní série se gólově podílelo trio Pauker- Drašnar- Voltr. Skvělým výkonem se však prezentovalo celé mužstvo, které i po tuctu zápasů kraluje přeborové tabulce. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Lukavice utkání načala třemi brankami

V napínavém duelu s Častolovicemi se lukavická mašina naplno rozjela hned v úvodu. Už v 7. minutě totiž rozvlnil síť za hostujícím Jedličkou domácí útočník Petr Pauker, když zkušeně zacílil do odkrytého prostoru v brance soupeře a poslal své mužstvo do vedení. O tři minuty později se gólový účet utkání pozměňoval znovu. K balonu se dostal kapitán Jan Voltr a svou třináctou trefou podzimu zvýšil lukavické vedení na dvoubrankový rozdíl. K poločasové přestávce se nakonec odcházelo za stavu 3:0. Třetí branku Lukavice přidal v 25. minutě obránce Pavel Drašnar, který svým zásahem prolomil střeleckou smůlu z předchozích zápasů. 

Druhý poločas ovládli hosté a Lukavice se třásla o výsledek

Častolovičtí byli v prvním poločase zcela neškodní a do druhého dějství měli co zlepšovat. Na protivníka z vršku tabulky proto vlétli jako supi. Lukavice naopak nechala svou skvostnou formu v kabině a hostům se v 50. minutě podařilo snížit na 1:3. Mezi střelce se zapsal po čtyřech minutách na hřišti střídající Aleš Suchý. Domácí toho ve druhé půli moc nepředvedli a v závěru se ještě museli bát o výsledek. V 92. minutě upravil skóre na rozdíl jediného gólu Zdeněk Novák. Závěrečný tlak Častolovic se však domácím podařilo ustát a a podvanácté v řadě oslavit vítězství.

 

Zatímco Lukavice si po dalším vítězství stále lebedí na prvním místě tabulky s 35 body a skóre 36:12, Častolovice si v pořadí přeboru pohoršily a před posledními dvěma koly podzimu jsou sedmé. 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Lukavice
Martin Lev: Dnešní zápas s Častolovicemi začal podle předpokladů pro naše mužstvo výborně. Lukavická mašina na soupeře vlítla a hned od začátku určovala směr zápasu. Do poločasu jsme vedli 3:0. Druhý poločas ale začal úplně jinak, Lukavice nechala zataženou ruční brzdu, čehož Častolovice využily a do konce zápasu daly dvě kontaktní branky.Nakonec štěstí stálo při nás a dvanáctý zápas bez prohry je doma, navíc za perfektní podpory domácího fanklubu,který byl jako již tradičně slyšet.




Sestavy


TJ Sokol Lukavice
P. Brandejs [-] - L. Nosek [-] , P. Drašnar [-] , T. Šabata [-] (46. P. Stříteský [-] ) , J. Tlapák [-] , T. Janoušek [-] - M. Cvejn [-] , T. Polívka [-] , L. Homola [-] (75. Z. Kába [-] ) - J. Voltr [-] , P. Pauker [-] (10. S. Bartoš [-] )

AFK Častolovice
J. Jedlička [-] - S. Lorenc [-] - M. Huňara [-] (35. M. Brandejs [-] ) , P. Mráz [-] (46. A. Suchý [-] ) , J. Karásek [-] , J. Čihák [-] , Z. Novák [-] - J. Müller [-] , J. Brandejs [-] , M. Přikryl [-] , M. Kalousek [-]

ŽK: 14. T. Šabata , 20. J. Tlapák - 68. J. Karásek .
Hráči zápasu: P. Drašnar , P. Pauker , J. Voltr - Z. Novák , A. Suchý .
Místo: Lukavice. Počet diváků: 80. Rozhodčí: Špaček Ladislav - ŠPAČKOVÁ Jana, TREJTNAR Miroslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.