Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.10.2015 14:30

12.kolo, Královéhradecký | Rychnov | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Střelecký koncert Kostelecké Lhoty odnesl Žďár


Branky


0

Kostelecká Lhota připravila Žďáru na vlastním hřišti solidní výprask a soupeře ze spodní části tabulky vyprovodila s pětibrankovým přídělem. Skvělým fotbalovým představením si navíc upevnila postavení v přeborové tabulce, v níž figuruje na druhém místě s pětibodovou ztrátou na suverénnní Lukavici. Žďár naopak klesl na 10. místo. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Lhota na soupeře vlétla a po deseti minutách vedla 2:0

Domácí borci v modrobílých dresech vstupovali do utkání jako jasný favorit a po třech vyhraných zápasech v řadě toužili proti Žďáru přidat další cenný skalp. Na fotbalovou parádičku bylo zaděláno hned v úvodu prvního poločasu. Kosteleckou Lhotu poslal do vedení po Jakubcově přihrávce už ve 2. minutě zápasu útočník Jakub Pápay. O čtyři minuty později se trefil ještě Roman Svatoš, který druhou brankou přinesl na kopačky domácího týmu klid a sebevědomí. Zbytek první půle ani na jedné straně gólový zásah nepřinesl, a tak odcházeli do kabin spokojeněji Lhotečtí. 

Po přestávce přidali lhotečtí ostrostřelci další tři góly

Ve druhém poločase nastartoval produktivní gólostroj Milan Bulavcsjak. V 50. minutě zužitkoval nahrávku Michala Faltyse a zvýšil vedení svého celku na 3:0. Za další dvě minuty se skóre měnilo znovu. Bulavcsjak předvedl parádní individuální akci, z níž přidal čtvrtý zásah Petr Jakubec. Po dobrém centru Romana Svatoše se v 87. minutě gólově předvedl ještě Ondřej Plocek, pro kterého byla pátá trefa vůbec první brankou ve lhoteckém dresu.

 

Žďár se před domácí branku po celý zápas téměř nedostal a účet jediného nedělního zápasu se tak zastavil na celkovém skóre 5:0 ve prospěch domácích. Lhota si díky více než přesvědčivé výhře pojistila druhé místo tabulky, Žďár si po schytaném debaklu pohoršil a je desátý. 



Ohlasy k zápasu


Kostelecká Lhota
Daniel Faltys: Soupeře jsme za devadesát minut prakticky nepustili do vyložené šance. Pro nás to byla zasloužená výhra a děkovačka s diváky, kterým se na domácím pažitu ukážeme zase až na jaře. Teď nás čeká zápas podzimu ve Vamberku.




Sestavy


Kostelecká Lhota
P. Hejčl [-] - V. Hrubý [-] (46. M. Jiruška [-] ) , D. Faltys [-] , L. Andrle [-] (57. O. Plocek [-] ) , P. Bažo [-] - J. Plocek [-] (46. M. Faltys [-] ) , D. Rešl [-] , M. Bulavcsjak [-] , R. Svatoš [-] - P. Jakubec [-] (69. J. Filip [-] ) , J. Pápay [-]

Žďár
M. Šrajbr [-] - P. Nedomanský [-] , J. Moravec [-] , T. Baše [-] (69. F. Šimerda [-] ) , P. Škoda [-] - M. Přibyl [-] , P. Malijovský [-] - M. Vacek [-] (66. R. Veselka [-] ) , J. Maleček [-] , L. Cabalka [-] (57. P. Křížek [-] ) - M. Baše [-]

ŽK: 66. M. Jiruška , 68. J. Pápay , 89. P. Bažo - 38. P. Malijovský , 46. M. Přibyl , 68. T. Baše , 79. P. Křížek .
Hráči zápasu: M. Bulavcsjak , P. Jakubec , J. Pápay .
Místo: Kostelecká Lhota. Rozhodčí: Jedlička Martin - LEIMER Václav, NOSEK Milan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.