Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.10.2015 14:30

1.kolo, Královéhradecký | Jičín | III. třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Češov na domácím hřišti přehrál Žeretice


0

Důležitým momentem bylo vyloučení žeretického Sklenáře. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté dvakrát vedli, domácí ale vždy srovnali

Sousedské derby mezi domácím Češovem a hosty z Žeretic nabídlo úvodní branku již ve čtvrté minutě, když poslal Žeretice do vedení Tomáš Řeháček. Domácí ale dokázali v utkání vždy srovnat, branku na 1:1 vstřelil ve 20. minutě češovský kanonýr Marek Ouhrabka. Nerozhodný stav trval pouze pět minut, na 1:2 upravil Jiří Sklenář. Další změnu skóre si pak opět vzal na starost Ouhrabka a zároveň tak stanovil poločasový výsledek.  

Hattrick Kořínka rozhodl celé utkání

Druhý poločas měl dva důležité faktory. Poměrně brzy po změně stran putoval předčasně do sprch autor druhého gólu Žeretic Jiří Sklenář, který obdržel červenou kartu. Druhým klíčem k domácímu úspěchu byla střelecká potence veterána Vladimíra Kořínka, jenž ve zbytku utkání rozvlnil síť soupeře celkem třikrát. Nejprve se trefil do černého v 55. minutě, druhou branku přidal v 66. a poslední přesný zásah zaznamenal v 86. minutě. Oslabení hosté se již během druhého dějství nedokázali střelecky prosadit a nakonec si z Češova odvezli vysokou porážku 2:5. Pochvalu zaslouží hlavní rozhodčí tohoto duelu Skrbek, který v naprostém klidu a s přehledem vedl toto sousedské derby.



Ohlasy k zápasu


Češov
Martin Trejbal, vedoucí mužstva: "Sousedské derby utkání příliš fotbalovosti nenabídlo, byl to spíše boj. Hrálo se za příznivého počasí a s obstojnou diváckou kulisou. Hosté měli vinou brzkého začátku zápasu problémy se sestavou a utkání zahájili pouze o deseti hráčích. Přesto se však dokázali hned v úvodu utkání dostat do vedení po naší lajdáckosti. Nám se podařilo vyrovnat ve 20. minutě. Tento stav však vydržel pouze pět minut, kdy se Žeretice již v plném počtu znovu ujaly vedení. Vyrovnat se nám podařilo po krásné akci ve 35. minutě. Ve druhém poločase hosté odpadli a veterán oddílu Kořínek třemi vstřelenými brankami, které od žákovských kategorií snad nepamatuje, zápas rozhodl. Důležitým momentem bylo vyloučení žeretického útočníka a autora jedné z branek Sklenáře, který po souboji oplácel a byl vyloučen."




Sestavy


Češov
T. Nožička [-] - M. Benda [-] , V. Kořínek [-] - J. Čonka [-] , R. Pikeš [-] , J. Haken [-] , J. Szamko [-] - M. Ouhrabka [-] - J. Lukáš [-] , P. Haken [-] , L. Šoltys [-]

Žeretice
P. Jebavý [-] - Z. Lejdar [-] , K. Polanecký [-] , L. Pažout [-] , P. Holman [-] , M. Šeps [-] , D. Havelka [-] , M. Honzák [-] , J. Sklenář [-] , J. Vašíček [-] , T. Řeháček [-]

ŽK: 58. J. Čonka . ČK: 58. J. Sklenář .
Místo: Češov. Počet diváků: 65. Rozhodčí: Skrbek Josef - ZEMÁNEK Milan (N), ZAPADLO Vladimír (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.