Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

31.10.2015 14:00

2.kolo, Královéhradecký | Jičín | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kopidlno vyhrálo v Jičíněvsi v poklidném tempu 2:4


0

Zápas v Jičíněvsi rozhodl čtyřmi brankami Šafařík Milan, který zajistil svým výkonem 3 body pro svůj tým.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Kopidlno v prvním poločase položilo základ pro své vítězství.

Do Jičíněvse přijelo Kopidlno B jako favorit zápasu a určitě si chtělo odvézt tři body do tabulky okresního přeboru. Naopak Jičíněves se topí v krizi a body by pro ně byly darem z nebes. Začátek zápasu byl vcelku vyrovnaný a hra se přelévala ze strany na stranu, nutno podotknout že bez výraznějších šancí. Stav zápasu se změnil v 17. minutě, když se po pasu za obrannou řadu domácích poprvé v zápase prosadil Šafařík Milan - 0:1. V 32. minutě se do puntíku opakovala akce, když padla první branka. Opět po centru za obranu se prosadil Šafařík Milan - 0:2. Jiskřičku naděje vykřesal pro domácí Mendl Martin, který se prosadil hlavičkou a nedal brankáři Ulrychovi pražádnou šanci na zákrok - 1:2. Jiskru naděje ale rázně sfoukl opět Šafařík, který se po centru z pravé strany prosadil a zvýšil na poločasových 1:3. Tato branka nejspíše rozhodla o osudu zápasu, protože to byla velká rána do psychiky domácích hráčů.

Kopidlno bez problémů udrželo vítězství i v druhém poločase.

Trenér domácích Muška jistě musel o poločase zvýšit hlas, protože bylo nutné domácí borce trochu probrat a nabudit je do dalšího průběhu zápasu. tato slova ale nepadla na úrodnou půdu, protože se obraz hry příliš nezměnil a domácí se nemohli do obranné řady Kopidlna vůbec prosadit. V 70. minutě opět úřadoval sniper Šafařík, který po centru z pravé strany z malého vápna zvýšil na 1:4 pro hostující tým. Pátou branku mohl vstřelit Šafařík z pokutového kopu v 80. minutě, ale své brankové konto v zápase nerozšířil a stav zápasu zůstal stejný. Kosmetickou úpravou skóre byla branka Suchánka z 87. minuty, když snížil na 2:4. Tento stav se již do konce zápasu nezměnil a hosté si zaslouženě odvezli tři body. Jak uvedl trenér domácích Muška: ,,výborně zápas odřídil hlavní rozhodčí Plíšek Martin.´´ Tato sezóna ještě nekončí! Zanedlouho budete moci na stránkách najít hlasování o sestavě podzimu! Vyčkejte a hlasujte pro svého favorita. Kdo se stane nejlepším hráčem podzimní části sezóny ve 14 denním hlasování.

 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Jičíněves
Muška Libor (trenér Jičíněvse): Dnešní zápas zapadl do naších výkonů v sezóně, byl neslaný nemastný, takže si hosté zaslouženě odvezli tři body. Výborně zápas odřídil hlavní rozhodčí Plíšek Martin.

FK Kopidlno B
Janda Petr (trenér Kopidlna B):



Sestavy


TJ Sokol Jičíněves
O. Dušek [-] - D. Skořepa [-] , J. Vlasatý [-] , M. Mendl [-] , F. Vaníček [-] - V. Mlejnek [-] , P. Splítek [-] (46. J. Suchánek [-] ) , M. Doleček [-] , M. Jantač [-] (80. P. Komárek [-] ) - P. Muška [-] (80. L. Míšek [-] ) , K. Míšek [-]

FK Kopidlno B
V. Ulrych [-] - D. Vycpálek [-] , L. Štajner [-] , J. Janáček [-] , L. Strnad [-] (70. V. Nasikovský [-] ) - J. Komárek [-] (53. P. Hnízdil [-] ) , P. Klaban [-] , J. Zikmund [-] - M. Valnoha [-] , M. Havelka [-] , M. Šafařík [-]

ŽK: 47. J. Vlasatý - 53. J. Janáček , 65. L. Strnad .
Hráči zápasu: M. Mendl - M. Šafařík .
Místo: Jičíněves. Počet diváků: 51. Rozhodčí: Plíšek Martin - Klein Matěj, Janeka Ondřej (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.