0:2
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

31.10.2015 14:00

2.kolo, Královéhradecký | Jičín | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hořice vyhrály v Lužanech bez problémů 0:2


Branky


0

Třetí utkání v řadě s plným bodovým počtem znamená, že Hořice jsou na podzim v tabulce pravdy na nule, což znamená pozici v horní polovině tabulky a snad klidnější průběh jara pro jejich hráče. Z pohledu vedoucího mužstva pana Macáka zasloužené vítězství, domácí v prvním poločase zahrozili asi jen ze dvou příležitostí a největší jejich šance přišly až v závěru utkání po hořických chybách.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

I přes šance Hořic nepadla v prvním poločase branka.

V dnešním utkání byl podle mého názoru favoritem tým Hořic, který během zápasu předpoklady jednoznačně naplnil. Lužany jsou naopak pod velkou výkonostní dekou a psychika není také na odpovídající úrovni. Utkání se hrálo na velmi nerovném terénu, takže bylo vidět několik odskoků či nepřesností právě z důvodu nerovného hřiště. V prvním poločase Hořice byly aktivnější směrem dopředu, ale finální fáze se nedařila natolik, aby to přineslo gólový efekt. Několikrát se pěkně prosadili po stranách, ale centrovaný míč zblokovala obrana či gólman domácích, případně hořické zakončení nebylo ideální. Na domácí straně bylo asi největší nebezpečí z trestného kopu za hranicí vápna, ale i tato střela šla nad břevno Tlustého branky. Do druhého poločasu se tak šlo za bezbrankového stavu.

V druhém poločase se projevila kvalita Hořic a hosté si odvážejí tři body.

Po prostřídání Hořice byly od prvních minut druhého poločasu aktivnější a domácí začali pouze bránit. Bylo tak jen otázkou času, kdy se jim podaří vstřelit první branku utkání. To se podařilo v 55. minutě. Obrana odhlavičkovala míč na volného Kuneše, který posunul do běhu na Antoše, který si připravil míč do střelecké pozice a umístil jej na zadní tyč  0:1. V 60. minutě dostává míč za obranu opět Antoš, ale na nerovném terénu raději zvolil střelu z dálky, která šla mimo. V 63. minutě ztrácí hosté míč a domácí jdou do dobré šance, kterou však sráží Kramule na roh. V 65. minutě byla vidět krásná akce, která začala u V. Kulhánka a pokračovala kombinací na jeden dotek Antoš - Ernst - Stuchlík, přičemž posledně jmenovaný nacentroval míč do vápna, kde se hlavou prosadil V. Machek 0:2. V 68. minutě zahrává trestný kop Kuneš, ale V. Machek míří mimo. V 70. minutě zkouší střelu z dálky domácí, ale hodně nepřesně. V 74. minutě napřáhl z dálky Antoš a jeho vydařená střela skončila na tyčce domácí branky. O dvě minuty později se po straně prosazuje Kuneš, dává míč pod sebe, kde jej Stuchlík s tečí Procházky dostává do sítě, ale rozhodčí pro ofsajd branku neuznává. V 84. minutě přichází nepřesnost v rozehrávce Tlustého a J. Kulhánka, domácí se tak dostali sami před gólmana, ale ten svoji chybu napravil a i nadále držel čisté konto. O minutu později vyráží i tvrdou střelu na roh. Poslední minuty si již v klidu Hořice hlídají a odváží si zaslouženě tři body. Tato sezóna ještě nekončí! Zanedlouho budete moci na stránkách najít hlasování o sestavě podzimu! Vyčkejte a hlasujte pro svého favorita. Kdo se stane nejlepším hráčem podzimní části sezóny ve 14 denním hlasování.

 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Lužany
Bryscejn Roman (vedoucí Lužan):

TJ Jiskra Hořice B
Macák Marek (vedoucí Hořic B): Pro nás skvělý závěr sezony, kdy se nám podařilo naplno bodovat ve všech třech utkáních a posunout se do horní poloviny tabulky. Na těžkém terénu bylo složité kombinovat, ale i tak se nám povedlo několik hezkých akcí a zaslouženě jsme vyhráli. Podařilo se i střídání, kterým se hra oživila. Domácí stále bojují s marodkou, takže jim i touto cestou přeji, aby se na jarní část dalo co nejvíce hráčů do pořádku.



Sestavy


TJ Sokol Lužany
L. Brádle [-] - V. Šídlo [-] (56. M. Vít [-] ) , A. Mikule [-] (75. P. Volšička [-] ) , T. Pozler [-] , P. Tománek [-] - V. Ponikelský [-] , M. Hofman [-] , J. Patřín [-] , O. Mikule [-] (16. T. Zich [-] ) - L. Ondráček [-] , M. Plecháč [-] (51. V. Brožíček [-] )

TJ Jiskra Hořice B
V. Tlustý [-] - O. Kramule [-] , R. Machek [-] , M. Macák [-] (57. J. Kulhánek [-] ) , V. Kulhánek [-] - J. Antoš [-] (77. P. Procházka [-] ) , T. Hradecký [-] , J. Minčák [-] (56. V. Machek [-] ) , P. Novotný [-] (46. P. Kuneš [-] ) - M. Sláma [-] (46. J. Stuchlík [-] ) , M. Ernst [-]

ŽK: 67. J. Patřín - 22. M. Ernst , 69. V. Kulhánek .
Hráči zápasu: V. Tlustý , J. Antoš .
Místo: Lužany. Počet diváků: 77. Rozhodčí: Kučera Jan - Bryscejn Roman (N), Žižka Pavel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.