4:3p.
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.11.2015 14:00

2.kolo, Královéhradecký | Jičín | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vyrovnaný zápas, když Stará Paka porazila Milíčeves až po penaltovém rozstřelu 4:3


Branky


49. D. Pakosta , 78. A. Pánek , 82. V. Kazda - 40. Z. Fejfar , 53. J. Čapek , 72. J. Rejha
0

Domácí prohrávali o dvě branky, ale nakonec zápas otočili a vyhráli 4:3 po pokutových kopech.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Milíčeves první poločas zvládla a vyhrála ho 0:1.

K dnešnímu zápasu do Staré Paky přijel tým z Milíčevse a utkání přihlížela nemalá návštěva v počtu 101 přítomných diváků. Fotbaloví znalci poměrů v okresním přeboru tipovali vyrovnaný zápas, k čemuž jsem se přikláněl i já, protože herní kvalita je na obou stranách podobná. Průběh zápasu dal všem za pravdu, protože byl zápas hned od úvodního hvizdu velmi vyrovnaný a prim hrály především obranné řady a brankáři obou týmu drželi dlouho čisté konto. První poločas rozhodla branka ze 40. minuty, kdy se prosadil Fejfar Zdeněk a dostal do vedení tým z Milíčevse - 0:1. Domácí se neprosadili a do kabin odcházeli za nepříznivého stavu. Naopak hosté byli jistě spokojenějším týmem a v kabině byla pozitivní nálada směrem do druhého poločasu.

Domácí prohrávali o dvě branky, ale zápas otočili.

Druhý poločas sliboval atraktivní podívanou, protože domácí jistě nechtěli Milíčevsi přenechat tři body bez boje na hřišti. Do druhého poločasu vlétla Stará Paka plná odhodlání zápas zvrátit a to začala naplňovat již v 49. minutě, když se prosadil domácí kapitán Pakosta David, který vyrovnal stav zápasu na 1:1. Místo aby to domácí tým nakoplo, tak už v 53. minutě opět vrátil vedení Milíčevsi Čapek Jan, který prostřelil brankáře domácích Zlatníka Jiřího - 1:2. V 72. minutě už to s domácími vypadalo opravdu zle, protože se prosadil Rejha Jakub a poslal Milíčeves do vedení 1:3. V tuto chvíli by si na domácí tým mnoho diváků nevsadilo, ale Stará Paka se nevzdávala a ukázala, že má tým sportovní duši, která se jen tak nevzdává. V 78. minutě na rozdíl jedné branky dává střídající Pánek Aleš, což hosty notně nahlodalo. Psychická labilita se projevila již v 82. minutě, když domácí tým vyrovnal na 3:3. Do konce zápasu branku již nepadla, proto o vítězství rozhodly pokutové kopy, které zvladl domácí tým. Tato sezóna ještě nekončí! Zanedlouho budete moci na stránkách najít hlasování o sestavě podzimu! Vyčkejte a hlasujte pro svého favorita. Kdo se stane nejlepším hráčem podzimní části sezóny ve 14 denním hlasování.

 

Stará Paka dokonala obrat a zvítězila na penalty.

Psychika hráčů Milíčevse byla na bodu mrazu, když v základní hrací době prohospodařili dvoubrankové vedení. To se projevilo v penaltovém rozstřelu, který ovládli domácí hráči v poměru 4:3 a připsali si bod navíc v posledním zápase před přestávkou.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Stará Paka
Hoška Ladislav (trenér Staré Paky): Bez komentáře.

FC VTJ Milíčeves
Špicar Zdeněk (vedoucí Milíčevse): Přineseme později.



Sestavy


TJ Sokol Stará Paka
J. Zlatník [-] - J. Fejfar [-] , O. Mercl [-] , J. Jerie [-] , D. Pakosta [-] , J. Bíl [-] (75. M. Ježek [-] ) - D. Rolf [-] , V. Pospíšil [-] , J. Blažek [-] - A. Brzybohatý [-] (51. A. Pánek [-] ) , V. Kazda [-]

FC VTJ Milíčeves
P. Ende [-] - L. Novotný [-] , J. Roman [-] (46. M. Havránek [-] ) , P. Špicar [-] , Z. Fejfar [-] - M. Roman [-] (65. L. Valtera [-] ) , M. Marhan [-] (55. J. Roman ml. [-] ) , V. Havelka [-] , J. Březský [-] - J. Rejha [-] , J. Čapek [-]

ŽK: 56. V. Kazda , 67. D. Pakosta - 56. J. Rejha , 89. M. Havránek .
Hráči zápasu: D. Pakosta - Z. Fejfar .
Místo: Stará Paka. Počet diváků: 101. Rozhodčí: Pikeš Roman - Duřt Daniel, Novotný Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.