1:3
(1:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.11.2015 14:00

2.kolo, Královéhradecký | Jičín | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Žlunice si odváží z Podhradí tři body za vítězství 1:3


Branky


0

Zápas rozhodlo střídání Žlunic do druhého poločasu, protože se dvakrát prosadil střídající Fiala Martin a zajistil hostům důležité tři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vyrovnaný poločas byl ukončen za stavu 1:1.

Očekával se vyrovnaný zápas a domácí si chtěli jistě připsat tři body do tabulky. Žlunice jsou příjemným překvapením soutěže a vůbec se nechovají jako nováček soutěže, protože čeří vody ve vyšších patrech tabulky. Začátek utkání byl velice překvapivý a domácí se nemohli dostat do hry. Zápas začal drtivým náporem hostí, ze kterého rezultoval první gól, když dostal Szamko míč za obranu a nemýlil se - 0:1. Podskalan využil hned první šanci, když se v 7. min. kopal roh, míč propadl ke Kořínkovi, který propálil všechno živé a bylo vyrovnáno - 1:1. Hosté měli víc ze hry, ale domácí obrana pracovala spolehlivě a chytala hosty do ofsajdové pasti. Do konce poločasu se již stav nezměnil a ani jeden tým již branku nevstřeli. Přítomní diváci se jistě těšili na druhý poločas tohoto vyrovnaného zápasu.

Rychlé dvě branky střídajícího Fialy rozhodly o výsledku utkání.

O poločasu bylo v kabinách rušno a oba týmy spřádaly plány, jak v tomto utkání zvítězit a získat důležité body do tabulky okresního přeboru. Trenér domácích Roman Voldán apeloval na hráče, aby si dali pozor na začátek druhého poločasu a neinkasovali zbytečnou branku. Bohužel se jeho slova minula účinkem, protože Podskalan inkasoval hned v první minutě druhého poločasu. Do druhé půle nastoupil za hosty Fiala, který hned v první minutě dostal Žlunice opět do vedení, když po autovém vhazování na půlce chybovala domácí obranná řada. - 1:2. Hosté hráli v klidu, domácí naopak dopředu nebyli schopni ničeho a v 65. min. inkasovali potřetí z rohového kopu, opět skóroval Fiala - 1:3. A od horší pohromy zachránil Podskalan brankář Kracík, který vyřešil několi dalších nebezpečných situací před svoji brankou. Hosté si připsali tři body, které jim svou bohorovnou hrou v obranné řadě nabídl Podskalan. Tato sezóna ještě nekončí! Zanedlouho budete moci na stránkách najít hlasování o sestavě podzimu! Vyčkejte a hlasujte pro svého favorita. Kdo se stane nejlepším hráčem podzimní části sezóny ve 14 denním hlasování.

 



Ohlasy k zápasu


SK Podskalan Podhradí
Voldán Roman (trenér Podhradí): Do zápasu jsme vstoupili špatně. Po autu na půlce a chybě v obraně inkasujeme. Do poločasu vyrovnáváme střelou Kořínka. I když si v kabině říkáme, že si musíme dát pozor na začátek druhé půle, tak hned v první minutě inkasujeme. Potom inkasujeme po rohovém kopu a bylo po zápase. Zase rozhodly naše individuální chyby, což nás provází celý podzim.

TJ Třešňový květ Žlunice
Šádek Ondřej (vedoucí Žlunic): Zápas díky špatnému hřišti moc fotbalové krásy nenabídnul a tak se spíš hrál fotbal s nakopávanými míči na útočníky, což hlavně předváděli domácí hráči a my se často k této hře přizpůsobovali. Už po čtvrté nám chyběl v této sezoně brankář a tak se postavil do brány Myška, který jinak hraje v záloze. Úvod zápasu patřil Žlunicím a už v 5. minutě jsme šli zásluhou Szamka do vedení. Do vyrovnávací branky, která přišla v 10. minutě jme byli lepším týmem a snažili se o kombinační hru. Bohužel poté jme se přizpůsobili hře domácích a hodně míčů začali nakopávat. Do druhého poločasu nastoupil Fiala a hned v 46. minutě nás poslal do vedení. Začali jsme hrát zase svoji hru a hosty jsme moc do šancí nepouštěli. Přibližně v půlce druhého poločasu přidal Fiala druhý gól a bylo o zápasu rozhodnuto. Hosté se snažili ještě s výsledkem něco udělat ale bez výsledku.



Sestavy


SK Podskalan Podhradí
J. Kracík [-] - M. Munzar [-] , M. Veselý [-] , J. Kořínek [-] , K. Ziegelheim [-] - D. Zelinger [-] , M. Portyš [-] (80. R. Voldán [-] ) , J. Štolovský [-] (75. P. Knápek [-] ) , P. Pištěk [-] , L. Kraus [-] - M. Říha [-] (82. R. Veselý [-] )

TJ Třešňový květ Žlunice
Z. Myška [-] - P. Jiřička [-] , L. Novotný [-] , P. Calta [-] , J. Bystroň [-] - T. Pižl [-] , J. Kroupa [-] , O. Šádek [-] , T. Szamko [-] (88. O. Vitvar [-] ) - O. Tomi [-] (46. M. Fiala [-] ) , J. Calta [-]

Hráči zápasu: J. Kořínek - M. Fiala , T. Szamko .
Místo: Podhradí. Počet diváků: 50. Rozhodčí: Haken Tomáš - Materna Zbyněk, Klein Matěj.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.