1:2
(0:1)
25. J. Vlasatý (vl.)
65. M. Kaláb
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.08.2015 17:00

4.kolo, Královéhradecký | Jičín | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lužany si po vítězství v Jičíněvsi 1:2 připisují další tři body do tabulky


Branky


55. D. Skořepa - 25. J. Vlasatý (vl.) , 65. M. Kaláb
0

Na vítězství se opět výraznou měrou podílela dvojice záložníků z Lužan Ponikelský V. a Patřín J., kteří byli v minulém kole v sestavě kola OP.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vyrovnaný první poločas rozhodla vlastní branka J. Vlasatého z 25. minuty, která stanovila skóre poločasu na 0:1.

V tomto zápase bylo hlavním úkolem pro domácí, aby získali první body do tabulky. Po rozhovoru s trenérem Jičíněvse Muškou to bylo hlavní motto zápasu. Naopak Lužany chtěly potvrdit tři body z minulého zápasu z Kopidlna. Otázkou bylo, jestli se opět prosadí V. Ponikelský z Lužan, který v minulém kole vstřelil dva góly. Začátek utkání patřil hráčům z Lužan, když domácí brankář Dušek likvidoval nájezd útočníka z Lužan. Postupem času se hra vyrovnávala, ale útoky Jičíněvse se nedočkaly kýženého brankového efektu. Poté už se skóre měnilo v 25. minutě, když křížný pas Patřína našel V. Ponikelského, který za pomoci teče domácího Vlasatého stanovil skóre na 0:1, když vystřelil z 25 metrů. V prvním poločase se již skóre neměnilo a Lužany byly spokojenějším týmem, protože vedly 0:1 a byly lepším týmem na hřišti v Jičíněvsi.

Jičíněves se snažila vydolovat alespoň jeden bod, ale Kaláb zajistil Lužanům všechny tři body z hřiště soupeře.

Po výrazné domluvě v kabině domácích se Jičíněves v počátku druhého poločasu dostala do tlaku, protože se snažila skóre zápasu otočit. Vyrovnáno bylo v 55. minutě, když hostující obránce ve vápně nešetrně fauloval domácího útočníka. Rozhodčí samozřejmě v této situaci neměl jinou možnost, než nařídit pokutový kop ve prospěch domácích. K rozehrání se postavil domácí Skořepa a nedal brankáři J. Ponikelskému šanci a vyrovnal na 1:1. Hra byla poté na obou stranách vyrovnaná bez výraznějších šancí. Rozhodující gól zápasu padl v 65. minutě. Po autovém vhazování se dostal míč k J. Patřínovi, který po otočce ve vápně přihrál na hranici vápna spoluhráči Kalábovi, který zvýšil skóre zápasu na 1:2 pro Lužany. Domácí se k ničemu nedostali, naopak hosté ke konci zápasu nastřelili spojnici a břevno. Zápas byl ukončen za stavu 1:2 a nutno podotknout, že výsledek je spravedlivým vyústěním průběhu zápasu. Hosté mají po dvou kolech plný počet bodů a jsou na špici tabulky společně s Novou Pakou.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Jičíněves
Muška Libor (trenér Jičíněvse): Opět jsme podali špatný výkon bez bodového efektu. Po vyrovnávací brance jsme mysleli na 3 body, ale vlastními chybami jsme se o ně připravili. V příštím zápase v Železnici chceme na výborně připraveném hřišti konečně bodovat.

TJ Sokol Lužany
Berger Jaroslav (vedoucí Lužan): Velká spokojenost, když po dvou kolech máme plný počet bodů. Můžeme se tedy v klidu připravovat na další důležité zápasy.



Sestavy


TJ Sokol Jičíněves
O. Dušek [-] - P. Muška [-] , M. Mendl [-] , P. Komárek [-] , J. Vlasatý [-] - P. Splítek [-] (46. J. Dittrich [-] ) , V. Mlejnek [-] , D. Skořepa [-] - J. Šebek [-] , K. Míšek [-] , M. Jantač [-]

TJ Sokol Lužany
J. Ponikelský [-] - Z. Jaroš [-] , M. Hofman [-] , V. Brožíček [-] , M. Kaláb [-] - P. Tománek [-] , J. Patřín [-] - L. Ondráček [-] , V. Ponikelský [-] , M. Plecháč [-]

ŽK: 75. M. Mendl - 75. L. Ondráček .
Hráči zápasu: M. Hofman , J. Patřín .
Místo: Jičíněves. Počet diváků: 60.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.