2:1
(1:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.08.2015 17:00

4.kolo, Královéhradecký | Jičín | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Podskalan zvítězil nad soupeřem z Milíčevse 2:1, když vstřelil obě branky ze standartních situací.


Branky


0

Vyrovnané utkání, které rozhodly svými góly Zelinger a Říha po rohových kopech.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Poločas byl ukončen za stavu 1:1, když za Milíčeves vyrovnával obránce Lukáš Novotný - zvaný CHOBOT.

V prvním domácím zápase chtěl Podskalan odčinit porážku z prvního zápasu v Železnici, kde po vyrovnaném průběhu prohráli 1:0. Naopak Milíčeves chtěla odčinit domácí debakl 1:5 s Novou Pakou, kdy jim 4 branky vstřelil D. Wojcik. Ze začátku bylo utkání bez výraznějších šancí. Skóre zápasu se změnilo v 9. minutě, kdy se po rohovém kopu prosadil domácí D. Zelinger, který umístnil hlavičkou míč k tyči hostujícího brankáře Bursy. Do poločasu po hrubé chybě domácího brankáře Kracíka, vyrovnal na 1:1 obránce hostů L. Novotný. Poločas byl ukončen za nerozhodného stavu 1:1, což korespondovalo s vývojem utkání a šancemi na obou stranách.

Rozhodující branka padla v 80. minutě z rohového kopu, když se trefil M. Říha.

Po poločasové domluvě se domácí hráči snažili zápas rohodnout a připsat si důležité 3 body do tabulky. Ze začátku 2. poločasu byli aktivnějším týmem, ale nepřicházel gól, který by zápas rozhodl. V tomto času dominovaly především obranné řady, které nedovolily útočným hráčům výraznější šance. Zápas rohodla tedy standartní situace z 85. minuty. Jednalo se o rohový kop, na který si naskočil M. Říha a vstřelil vítěznou branku na 2:1. Milíčeves ve zbylém časovém úseku již nedokázala odpovědět vyrovnávací brankou. Podskalan si vítězstvím zajistil důležité 3 body do tabulky OP. Milíčeves naopak dále bude čekat na první body a bude se pohybovat na chvostu tabulky.



Ohlasy k zápasu


SK Podskalan Podhradí
R. Voldán (trenér Podhrádí): Dnes jsme sehráli vyrovnaný zápas, který jsme rozhodli po dvou rohových kopech. Pro nás důležité vítězství po prohře v Železnici, kde nás vychytal gólman Čistecký.

FC VTJ Milíčeves
Špicar (vedoucí týmu Milíčevse): Zápasu by dnes více slušela remíza, vyhrál nakonec ten šťastnější.



Sestavy


SK Podskalan Podhradí
J. Kracík [-] - R. Voldán [-] (46. J. Štolovský [-] ) , K. Ziegelheim [-] , M. Munzar [-] , P. Knápek [-] - K. Javernig [-] (67. M. Klein [-] ) , M. Portyš [-] , P. Pištěk [-] , D. Zelinger [-] - L. Kraus [-] , O. Ramšák [-] (60. M. Říha [-] )

FC VTJ Milíčeves
M. Bursa [-] - M. Roman [-] , L. Novotný [-] , J. Bursa [-] , J. Roman ml. [-] - P. Doležal [-] (86. R. Adamec [-] ) , M. Havránek [-] , P. Špicar [-] , L. Valtera [-] - J. Roman [-] , J. Čapek [-]

ŽK: 65. P. Pištěk , 89. P. Knápek - 38. J. Roman ml. , 65. J. Čapek .
Hráči zápasu: D. Zelinger - L. Novotný .
Místo: Podhradí. Počet diváků: 65.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.