3:2p.
(1:2)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.09.2015 17:00

5.kolo, Královéhradecký | Jičín | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Žlunice si po prohře penaltové loterii odvážejí jeden bod za prohru po penaltách 3:2


Branky


36. J. Rejha , 88. V. Havelka - 24. P. Calta , 40. M. Fiala
0

Souboj týmů, které potřebovali nutně bodovat, což platilo především pro domácí hráče, kteří měli po dvou kolech na kontě 0 bodů.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V prvním poločase se hrál vyrovnaný zápas, který pro sebe urval Třešňový květ.

Milíčeves už si nemohla dovolit klopýtnout v dalším zápase, protože měla na kontě po dvou zápasech ostudných nula bodů. To od nich po sestupu jistě nikdo nečekal, proto byl úkol jasný, vyválčit první body do tabulky OP v letošní sezóně. V prvním poločase byly lepší Žlunice, které měly více míč na svých kopačkách. Především se jim dařila i kombinační hra, což vyústilo v branku v 24. minutě, když se prosadil P. Calta a stanovil skóre na 0:1. Za domácí vyrovnával Jakub Rejha v 36. minutě, když prostřelil brankáře hostů. Do poločasu si ale vedení vzali hosté zpět, když se prosadil M. Fiala a zvýšil na 1:2 pro hosty. Domácím tak útok na první body v sezóně po 45 minutách nevycházel. 

Druhý poločas přinesl vyrovnání Milíčevse a první body do tabulky.

Domácím nezbývalo, než se o poločasové přestávce pořádně nabudit a zkusit vydolovat první body v sezóně. Celý druhý poločas dobývali branku hostů, ale hostujícího brankáře se jim nepodařilo překonat. Vyrovnání se domácí tým dočkal až v 88. minutě, když se prosadil V. Havelka a posunul zápas do penaltového rozstřelu. To dodalo domácím sebevědomí a v penaltovém rozstřelu rozhodli o dalším bodu do tabulky OP, ve které mají na kontě po tomto zápase první dva body. Zápas byl ukončen spravedlivou remízou, kdy můžou být oba týmy spokojeny. V penaltách se štěstíčko přiklonilo k domácím, kteří budou chtít v dalším zápase rozšířit své bodové konto.



Ohlasy k zápasu


FC VTJ Milíčeves
Berný Jan: První body v této sezóně jsou velmi vydřené. Podařilo se nám vyrovnat v samém závěru utkání a v penaltové loterii jsme byli šťastnějším týmem.

TJ Třešňový květ Žlunice
Šádek Ondřej (vedoucí Žlunic): První poločas byli lepším týmem Žlunice kdy se dařila i kombinační hra. Ve druhém poločase nebyl tým schopen dát tři přihrávky za sebou nedařila se kombinace a pouze se míč nakopával dopředu.



Sestavy


FC VTJ Milíčeves
M. Bursa [-] - L. Novotný [-] , P. Špicar [-] , M. Havránek [-] , J. Roman [-] - J. Březský [-] , M. Roman [-] (85. P. Doležal [-] ) , L. Valtera [-] , J. Roman ml. [-] - J. Rejha [-] (77. V. Havelka [-] ) , J. Čapek [-] (65. J. Bursa [-] )

TJ Třešňový květ Žlunice
J. Smutný [-] - Z. Myška [-] , L. Novotný [-] , P. Calta [-] , M. Fiala [-] (85. O. Tomi [-] ) , O. Sys [-] - P. Jiřička [-] , J. Kroupa [-] , O. Šádek [-] - T. Pižl [-] , J. Calta [-]

ŽK: 56. M. Fiala .
Hráči zápasu: J. Rejha - M. Fiala .
Místo: Milíčeves. Počet diváků: 46. Rozhodčí: Materna Zbyněk - Novotný Petr, Šnajdr Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.