1:2p.
(0:0)
56. D. Rolf
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.09.2015 17:00

5.kolo, Královéhradecký | Jičín | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Po pokutových kopech vítězí na hřišti v Kopidlně Stará Paka 1:2


Branky


0

Domácí tým neprohrál v základní hrací době jenom díky výbornému výkonu Vítka Kohúta v brance.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vyrovnaný první poločas, který divákům nepřipravil žádnou střeleckou radost.

Úkol pro domácí tým Kopidlna byl jasně daný, protože po úvodních dvou kolech měli na kontě v tabulce nula bodů a pasivní skóre 4:6. Naopak hosté se chtěli udržet v popředí tabulky, když měli na pátém místě 3 body a skóre vyrovnané 5:5. Od úvodních byla hra vyrovnaná, což naplňovalo předzápasové předpoklady. Na hřišti Kopidlna to nemá žádný soupeř lehké. V prvním poločase nebyly k vidění žádné větší šance, které by stály za zmínku. Oku diváka jistě tento zápas nelahodil. Přesto lze napsat, že v prvním poločase byli aktivnější hosté, především díky své pohyblivosti. Do kabin se o poločasové přestávce tedy odcházelo za stavu 0:0, což nebylo nic příjemného pro diváky.

V druhém poločase se diváci dočkali dvou branek. Exceloval domácí brankář Kohút Vítek.

V druhém poločase hosté ze Staré Paky přidali na obrátkách, měli více ze hry a také si vypracovali více šancí. V 56 min. hostující hráč centroval do vápna, kde naši obránci Kopidlna na balon nedosáhli a staropacký útočník nedal Vítkovi Kohútovi šanci a stav byl tak 0:1 pro hosty. V 60 min. utekl po levé straně domácí Havelka, jeho střelu po zemi brankář Musil vyrazil před Milana Šafaříka a ten se nemýlil a vyrovnal na 1:1. V 65 min. hostující útočník upadl ničí vinou (podle domácích) ve vápně Kopidlna a místo, aby ho rozhodčí za jeho nahraný kousek odměnil žlutou kartou, k údivu všech nařídil penaltu, kterou zneškodnil opět výborný brankář Kohút. Emoce na hřišti i na lavičkách stoupali. Jelikož přijeli na zápas pouze dva rozhodčí, první poločas mával laik z řad domácích a poté z řad hostú. V 74 min. opět hosté překopli obranu domácích, míč dobíhal staropacký hráč, který po zemi přihrával před domácí branku a z druhé vlny padl gól, ale mezi tím zvedl praporek domácí laik, který odmával míč v zámezí. V 88 min. opět Kohút reflexivně nohou zneškodnil hlavičku hostujícího útočníka. Na penalty byli šťastnější hosté a vyhrály 1:3. Jak podotkl domácí trenér, bod je pro ně po průběhu utkání zlatý.

Hosté si připsali druhý bod za vítězství v penaltovém rozstřelu.

Pro oba týmy to byl první penaltový rozstřel v sezóně. V penaltové loterii byli lepší hosté, kteří vstřelili tři branky oproti jedné na straně domácího týmu.



Ohlasy k zápasu


FK Kopidlno B
Janda Petr (trenér Kopidlna): Dnes jsme chtěli na plno bodovat, ale za předvedenou hru jsme si nezasloužili ani remízu. Soupeř nás přehrával ve všech směrech. Výsledek je pro nás více než dobrý, hlavně díky opět výbornému výkonu Vítka Kohúta v brance.

TJ Sokol Stará Paka
Hoška Ladislav (trenér Staré Paky):



Sestavy


FK Kopidlno B
V. Kohut [-] - M. Šafařík [-] , V. Kazda [-] , J. Janáček [-] , M. Kateřiňák [-] , L. Strnad [-] - L. Komárek [-] , P. Komárek [-] , P. Klaban [-] , M. Havelka [-] - T. Vodička [-]

TJ Sokol Stará Paka
B. Musil [-] - O. Mercl [-] , J. Jerie [-] , D. Pakosta [-] , J. Fejfar [-] - D. Rolf [-] , V. Pospíšil [-] , J. Blažek [-] , M. Luňák [-] - A. Pánek [-] , V. Kazda [-]

ŽK: 79. D. Rolf .
Hráči zápasu: V. Kohut .
Místo: Kopidlno. Rozhodčí: Haken Lukáš - Haken Tomáš, Zedek Pavel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.