Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.09.2015 17:00

6.kolo, Královéhradecký | Jičín | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Demoliční četa z Bělohradu zničila domácí Jičíněves nevídaným debaklem 2:10


Branky


8. J. Poláček , 59. P. Muška - 7. R. Šorm , 28. J. Suchý , 30. P. Feix , 40. J. Suchý , 43. R. Šorm , 45. M. Černý (p.) , 72. M. Šorm , 77. R. Šorm , 82. R. Suchánek , 84. R. Suchánek
0

Jednoznačný výsledek se dal očekávat, ale to co předvedli hráči Bělohradu v útoku bylo neuvěřitelné. I v hokeji jsou tyto výsledky málo vídané.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

O výsledku bylo rozhodnuto již v prvním poločase, který hosté vyhráli 1:6.

V sobotním krásném podvečeru zajíždělo naše mužstvo Bělohradu B do Jičíněvsi. Postavení obou týmů v tabulce jasně ukazovalo, kdo by měl být jasným favoritem utkání. Domácí fotbalisté nastoupili ve dresech barvy vínové, hosté použili na zápas bíločernou kombinaci dresů. Od zařátku zápasu měli hosté více ze hry a zaslouženě se již v 7.min. dostali do vedení zásluhou R. Šorma, kterému přihrál Suchánek, jenž se nádherně prokličkoval do domácího velkého čtverce a bylo to 0:1. Vedení hostujícího týmu ale trvalo překvapivě pouhou jednu minutu. Hned po rozehrání z půli hřiště se totiž Bičiště dopustil velké chyby (špatná komunikace s brankářem Věchtem), které využil domácí Poláček a překvapivě vyrovnal na 1:1. Pak probíhala hra docela svižně na obou stranách hřiště. V 11.min. přihrál Suchánek na hranici vápna Feixovi, ale ten minul pravou tyč domácí brány. Tři minuty nato přihrával R. Šorm do šance Suchánkovi, ale tomu se střelecky v úvodu zápasu nedařilo a pálil nad branku domácích. V 17.min. střílí jen do nohou Szkibika L. Zejfart. Další šance přichází v 27.min. když se ukázali také domácí hráči. Po rohovém kopu, který zahrál Muška, pálí těsně vedle Skořepa. Další domácí šance přišla o dvě minuty později, Věchet si ale s Poláčkovou střelou skvěle poradil. A tak se podle známé zákonitosti ,,nedáš, dostaneš´´ urodila branka na druhé straně. Suchánek se uvolnil, pěknou přihrávkou našel ve vápně Suchého, který technickou střelou k levé tyči nedal Szkibikovi vůbec žádnou šanci – 1:2. Ve 30.min. se skvěle uvolnil Suchý po levé straně, nádherným centrem našel Feixe, který povedenou střelou do pravé šibenice zvýšil na 1:3. Ve 37.min. se po nedorozumění v obraně Bělohradu dostal k zakončení Doleček, ale těsně minul. Na opačné straně to bylo jiné, tam se gólový pytel doslova rozsypal a pro domácí to bylo jednoznačné KO. Ve 40.min. vysunul Suchánek Suchého, který technicky překonal domácího brankáře a zvýšil na 1:4. Tragické selhání domácích bylo ještě do závěru poločasu potrestáno dvěma brankami. Ve 43.min excelentní nahrávač Suchánek vysunul R. Šorma, který zvýšil na 1:5. Další pěknou přihrávku poslal Suchánek v posledních sekundách prvního dějství do pokutového území Feixovi. Ten byl ale faulován a z nařízené penalty upravil M. Černý na poločasových 1:6. Kdyby domácí mohli, tak po poločase vhodí do ringu ručník a raději ani do druhého poločasu nenastoupí.

V druhém poločase bylo jen otázkou, jaké skóre bude na konci zápasu svítit ve prospěch hostů.

Z kraje druhé půle hosté na tempu očividně ubrali, přesto si ale šance dokázali vypracovat. V 55.min., se po akci M. Šorma, Suchánka a R. Šorma, nedokázal před domácí bránou prosadit Feix, protože trefil jen brankáře domácích. V 59.min. se domácím povedl rychlý protiútok, když Komárek poslal dopředu Mušku, který si Věchta vychutnal střelou k levé tyči a zmírnil dosavadní demolici na 2:6. V 62.min. přihrál M. Šorm do šance Suchánkovi, ten střílel k pravé tyči, ale Szkibik zákrokem dne vytáhl míč na roh. V 68.min., po autovém vhazování, nedokázal Suchánek těžký balón umístit do sítě. Další šanci měl Suchánek po Černého rohovém kopu, ale i tentokrát ho vychytal Szkibik. Na opačné straně chytá brankář hostů Věchet hlavičku Poláčka. V 72.min. unikl po levé straně Bičiště, ze tří domácích hráčů si udělal solné sloupy, před bránou našel skvělou příhrou M. Šorma, který zvýšil na 2:7 pro hosty. V 77.min. začala další gólovka u střídajícího Zahradníka. Přes M. Šorma a Suchánka se míč dostal k R. Šormovi, který do odkryté domácí klece zkompletoval svůj dnešní hattrick – 2:8. Po tomto gólu se domácí hráči naprosto zhroutili a bylo jen otázkou času, zda-li se hostům povede dosáhnout desítky. Bohužel pro domácí se desítka v dnešním zápase čepovala. Bylo to zásluhou Suchánka, autora pěti gólových přihrávek. Poprvé se trefil v 82.min., po akci Bičištěho a M. Šorma – 2:9, podruhé v 84.min., po spolupráci Černého a R. Šorma – 2:10. Poslední šanci ke skórování měl v 86.min. Feix, ale domácí gólman mu jeho střelecký pokus zneškodnil. V hokejové terminologii se dá říci, že dnes získal hráč Bělohradu Suchánek 7 kanadských bodů, čehož málokdy dosáhne i takový hráč NHL jako Sidney Crosby.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Jičíněves
Muška Libor (trenér Jičíněvse): K dnešnímu zápasu není co říci, protože výsledek hovoří za vše. Na pátek svolávám hráčskou schůzi, kde si musíme vše vysvětlit, protože takto by to dál určitě nešlo. Uvidíme za týden s Milíčevsí, jestli dojde k nějakému zlepšení.

SK Lázně Bělohrad B
Petr Miloš (vedoucí Bělohradu): Výsledek hovoří za všechno. Zprvu to opravdu nevypadalo, že domácí takto vyprášíme. Postupem času jsme se prosadili, byli jsme více na míči a kromě pár chybiček jsme utkání zvládli k naprosté spokojenosti. Dobrou práci dnes určitě odvedli všichni dorostenci. Hvězdy utkání byly určitě dvě. Třígólový Radek Šorm a dnes sedmibodový Radek Suchánek.



Sestavy


TJ Sokol Jičíněves
J. Szkibik [-] - P. Komárek [-] , J. Vlasatý [-] , J. Zajíček [-] , P. Muška [-] - J. Šebek [-] (38. P. Splítek [-] ) , J. Poláček [-] , M. Doleček [-] , D. Skořepa [-] - J. Dittrich [-] , M. Jantač [-]

SK Lázně Bělohrad B
D. Věchet [-] - J. Bičiště [-] , V. Nezbeda [-] , P. Feix [-] , L. Zejfart [-] - M. Šorm [-] , R. Suchánek [-] , J. Suchý [-] , M. Černý [-] , J. Folprecht [-] (63. P. Zahradník [-] ) - R. Šorm [-]

ŽK: 41. D. Skořepa , 47. J. Szkibik , 53. P. Muška - 4. J. Folprecht , 87. P. Zahradník .
Hráči zápasu: R. Šorm , R. Suchánek , J. Suchý .
Místo: Jičíněves. Počet diváků: 50. Rozhodčí: Soukup Pavel - Novotný Petr, Šnajdr Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.