Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.09.2015 17:00

6.kolo, Královéhradecký | Jičín | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lídr tabulky si vedení pojistil výraznou výhrou nad Kopidlnem B v poměru 7:0


Branky


0

Po vyrovnaném prvním poločase domácí o výsledku rozhodli v tom druhém, když vstřelili uctihodných 7 branek.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vyrovnaný první poločas, který divákům nepřipravil žádnou střeleckou radost a zápas byl neustále 0:0.

Lídr tabulky z Nové Paky na svém hřišti přivítal záložní tým z Kopidlna, který byl v tabulce na desátém místě. Otázkou zápasu bylo, jestli bude Nová Paka pokračovat ve střleckém koncertu z počátku soutěže a jestli střelec Wojcik Dan rozšíří své konto 9 branek v soutěži. Vedoucí týmu z Kopidlna po zápase uvedl, že zápas ve velké míře ovlivnil fakt, že hosté přijeli k zápasu jen v jedenácti lidech (nemoc, zaměstnání) nebo se některým hráčům prostě k zápasu odjet nechtělo. V prvním poločase ještě měli hosté z Kopidlna dostatek sil, a proto se domácí nemohli gólově prosadit. Hostující obrana domácí hráče k žádným výraznějším šancím nepouštěla, protože hrála do obrany velice zodpovědně. Nakonec si za první poločas obě mužstva připsala po dvou velkých šancích. Na straně domácích se ve 30. minutě po hezké kombinaci do šance dostal Krejčí, ale jeho dobře umístěnou střela byla vytěsněna na rohový kop. O chvilku později se do velké šance dostal i hostující útočník T. Dřímal. Domácí hráči mu špatnou rozehrávkou nabídli nevídanou šanci, ovšem jeho střela šla mimo domácí branku. Poslední příležitost prvního poločasu měl na hlavě domácí Krejčí, ovšem míč šel těsně nad branku hostí. Poločas byl ukončen tedy za stavu 0:0.

 

Druhý poločas byl ódou na radost pro oči diváka v podání hráčů Nové Paky, kteří se prezentovali 7 brankami.

O poločase muselo být v kabině Nové Paky pořádně bouřlivo, protože na novopacký pažit nastoupil úplně jiný tým. Ve velké míře se také projevil fakt, že tým z Kopidlna neměl nikoho na střídání a hostům rychle docházeli síly, což mělo ve výsledku drtivý dopad na obranu hostů. Jak uvedl vedoucí hostů: ,,kdyby jsme měli někho na střídání, určitě by výsledek nebyl tak krutý´´. Druhý poločas začal pro domácí Novou Paku podobně jako v minulém vítězném zápase v Hořicích. Hned ve 47. minutě se k míči dostal domácí hráč Fišar a otevřel skóre utkání 1:0, to ještě nevěděl, že nakonec ještě vstřelí branky dvě. O pět minut později se poprvé v tomto utkání trefil domácí kanonýr Wojcik (vstřelil již svou desátou branku v sezóně.) a zvýšil  vedení na 2:0. O zápasu bylo již rozhodnuto a definitivně domácí začali ničit hosty v rozmezí 60. – 75. minuty, když se domácí prosadili ještě pětkrát. V 60. minutě situaci jeden na jednoho proti brankaři dobře vyřešil  Fišar a zvyšuje na 3:0. O tři minuty opět Fišar proměňuje další šanci domácích a kompletuje hattrick 4:0. O tři minuty později se do hostující obranné řady hostí prosadil Dlabola a jeho střet s obráncem rozhodčí posoudil jako nedovolený a byl odpískán pokutový kop. K odpískané penaltě se postavil Krejčí a s přehledem penaltu proměňuje - 5:0. V 70. minutě se prosazuje Bažík a v 75. minutě se podruhé prosazuje Wojcik a stanovuje tak konečný stav utkání na 7:0. Nová Paka si tak upevnila vedení v tabulce, když okresnímu přeboru suverénně vévodí a naplňuje tak předpoklady favorita soutěže. Nejlepším střelcem soutěže je útočník Nové Paky Dan Wojcik, který vstřelil již 11 branek.

 



Ohlasy k zápasu


1. FK Nová Paka
Horák Václav (trenér Nové Paky): Ve vyrovnaném prvním poločase si obě mužstva vytvořila dvě velké příležitosti, ovšem bez brankového efektu. Z velké převahy v druhém dějství jsme se sedmkrát brankově prosadili a ještě několik slibných situací nedotáhli do brankového efektu. Zcela zasloužené naše vítězství.

FK Kopidlno B
Janda Petr (vedoucí Kopidlna B): Do Paky Jsme odjížděli v 11 lidech (marodka, zaměstnání) a některým hráčům se prostě nechtělo. Za první půli hráče chválím, hráli zodpovědně a domácí nepustili do žádné vážnější situace. Naopak jsme mohli skórovat, ale T. Dřímal střílel těsně vedle packé brány. Druhý poločas nás soupeř přehrával a v rozmezí 20 minut nám nastřílel 7 gólů. Je škoda že jsme neměli nikoho na střídáni. Určitě by výsledek nebyl tak krutý.



Sestavy


1. FK Nová Paka
M. Jurčo [-] - J. Bláha [-] , J. Dlabola [-] , J. Vrbka [-] - J. Honců [-] , L. Jisl [-] , J. Richter [-] (46. M. Bažík [-] ) , O. Krejčí [-] (73. M. Sochor [-] ) , T. Fišar [-] - D. Wojcik [-] , T. Ulrich [-] (68. R. Malý [-] )

FK Kopidlno B
V. Kohut [-] - V. Kazda [-] , J. Janáček [-] , M. Kateřiňák [-] , L. Strnad [-] - J. Komárek [-] , J. Dřímal [-] , T. Dřímal [-] , M. Šafařík [-] - M. Havelka [-] , J. Kraus [-]

ŽK: 47. T. Ulrich , 76. R. Malý - 3. V. Kazda .
Hráči zápasu: D. Wojcik , T. Fišar .
Místo: Nová Paka. Počet diváků: 110. Rozhodčí: Skřivánek Miloš - Dunda Miroslav (N), Havelka Miloslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.